Počasí dnes17 °C, zítra21 °C
Neděle 19. května 2024  |  Svátek má Ivo
Bez reklam

Vstupné na oblíbenou burzu se zatím platit nebude

Pořadatel burzy se musí nejprve technicky připravit na možnost vybírání vstupného, a současně s tím zajistit dodržování nařízených hygienických doporučení v souvislosti s nemocí Covid-19. I proto bylo zavedení vstupného na oblíbenou nedělní burzu odloženo na neurčito.

„Rada města vyhověla požadavku pořadatele každotýdenní nedělní burzy v Karlových Varech, městské společnosti KV City Centrum s.r.o., aby bylo odloženo vybírání vstupného na burzu, původně uvažované od začátku září. Pořadatel není na vybírání vstupného technicky připraven,“ uvedl první náměstek primátorky města Karlovy Vary Tomáš Trtek (ANO).

Pořadatelé burzy požadovali zavedení vstupné v souvislosti s narůstajícími náklady na úklid areálu, sociálních zařízení a odvoz odpadu. Problém je ale i v zajištění předepsaného množství návštěvníků, které je v současné době stanoveno na tisíc osob.

„Proto nyní vyvstává především potřeba sledovat počet návštěvníků. Podle současných nařízení by nemělo být v jednom vymezeném prostoru, i když pod širým nebem, více než tisíc osob. To znamená nejen návštěvníků, ale také prodejců a pracovníků pořadatele.  KV City Centrum nyní řeší způsob, jakým návštěvníky evidovat a označit, v úvahu připadají například pásky na zápěstí,“ doplnil mluvčí magistrátu Jan Kopál.

Hodnocení článku je 60 %. Ohodnoť článek i Ty!

Autoři | Foto KV city centrum

Štítky burza, vstupné, Karlovy Vary, ANO 2011

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Olča Bischofová

A jak budou kontrolovat ty, co odejdou? Budou jim pásky sundavat? Nebyl by jednodušší turniket s počítadlem, který zaznamená příchozí i odchozí návštěvníky?

Čtvrtek, 27. srpna 2020, 02:40Odpovědět

Vstupné na oblíbenou burzu se zatím platit nebude  |  Společnost  |  Zprávy  |  Karlovarská Drbna - zprávy z Karlových Varů a Karlovarského kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.