Počasí dnes13 °C, zítra19 °C
Pátek 29. března 2024  |  Svátek má Taťána
Bez reklam

Hejtman a generální ředitel Českých drah pojedou děkovat do Perninku

Rychlý a profesionální zásah hasičů, zdravotníků, ale i obyčejných lidí při nedávné tragické srážce vlaků u Perninku chce ocenit hejtman Karlovarského kraje Petr Kubis. Ocenění se budou předávat v pátek odpoledne přímo v Perninku.

„Myslím si, že hasiči a dobrovolníci odvedli obrovský kus práce při pomoci lidem a myslím si, že to pro ně je zážitek, který budou mít dlouho před očima,“ uvedl hejtman Karlovarského kraje Petr Kubis (ANO).

Předání ocenění především hasičům a dobrovolníkům za příkladnou spolupráci při železničním neštěstí v Perninku. Akce se uskuteční v pátek 31. července od 13:00 hodin v Komunitním centru Krušnohorka v Perninku.

„Slavnostnímu aktu bude vedle hejtmana přítomna i starostka Perninku Jitka Tůmová a do Perninku se vydá i generálního ředitele společnosti České dráhy Václav Nebeský,“ dodala mluvčí krajského úřadu Jana Pavlíková.

Hodnocení článku je 90 %. Ohodnoť článek i Ty!

Štítky poděkování, hejtman, Pernink, nehoda, tragédie, České dráhy, Petr Kubis, Karlovarský kraj, ANO 2011, Václav Nebeský, Jana Pavlíková

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Hejtman a generální ředitel Českých drah pojedou děkovat do Perninku  |  Společnost  |  Zprávy  |  Karlovarská Drbna - zprávy z Karlových Varů a Karlovarského kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.