Počasí dnes13 °C, zítra19 °C
Pátek 29. března 2024  |  Svátek má Taťána
Bez reklam

Jedná se o PR článek. Více info k PR článkům můžete najít ZDE.

Výzva #rozdychejto s Běhej lesy 3000 je prodloužena do 30.4.

PR článek

Charitativní výzva #rozdychejto s Běhej lesy 3000 byla spuštěna v pondělí 13.4. a rozjela se tak krásně, že organizátorům přišlo líto ji ukončovat. Vysněná cílová částka už je totiž za bukem! Proto nehází flintu do žita a výzvu prodlužují až do konce dubna.

O co ve výzvě jde? Nadýchej do svých plic 3000 litrů vzduchu prostřednictvím doporučených pohybových aktivit, a podpoř tak nejen své vlastní plíce, ale i plíce těch, kteří to potřebují nejvíce. Tedy plicní oddělení regionálních nemocnic v Břeclavi, Benešově, Jihlavě a Karlových Varech. Stačí vysypat 100 Kč ze svého prasátka.

Pokud už ses zapojil/a, nevadí, můžeš si to zopakovat znovu kolikrát chceš. Děláš to totiž nejen pro své plíce, ale také pro plíce všech pacientů, kteří v budoucnu budou potřebovat pomoc plicních ventilátorů. A v neposlední řadě pro naše zelené plíce, tedy naše lesy. Lesy České republiky totiž za každého účastníka výzvy zasadí strom, aby se nám dobře dýchalo i v budoucnu!

Běhej lesy mají obrovskou radost z toho, kolik z vás má tak velké srdce (a plíce) a pomáháte. A za to vás chceme odměnit. Pokud přispěješ alespoň stokorunou, automaticky se dostáváš do slosování o hodnotné ceny od Běhej lesy a našich partnerů. Do malé tomboly budou automaticky zapojeni všichni, kdo se výzvy zúčastnili alespoň jednou, do velké tomboly pak ti, kteří se zapojili v obou týdnech. A na jaké ceny si můžeš brousit zuby? Sleduj sítě Běhej lesy, kde budou odměny postupně zveřejněny! Už teď ale můžeš vsadit krk na to, že se ti ceny budou zamlouvat.

Tak se nadechni z plných plic a rozdýchej to.

Hodnocení článku je 80 %. Ohodnoť článek i Ty!

Štítky běhání, charita, výzva, Běhej lesy 3000, les, plíce, Nemocnice Břeclav, Lesy České republiky, Karlovy Vary, Jihlava, Benešov

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Výzva #rozdychejto s Běhej lesy 3000 je prodloužena do 30.4.  |  Společnost  |  Zprávy  |  Karlovarská Drbna - zprávy z Karlových Varů a Karlovarského kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.