Počasí dnes6 °C, zítra6 °C
Sobota 20. dubna 2024  |  Svátek má Marcela
Bez reklam

Karlovarská policie řeší konflikt politika s aktivistou

Karlovarská policie prověřuje napadení mezi náměstkem karlovarské primátorky Petrem Bursíkem (ODS) a místním aktivistou, architektem Otem Řezankou. Incident, který se stal při předvolební akci ve středu, skončil bez zranění. Novinářům to řekl krajský policejní mluvčí Jakub Kopřiva. Konflikt podle serveru iDnes.cz každý z účastníků popisuje jinak.

Oznámení od dvaapadesátiletého muže dostala policie následující den večer. "Krátce po 21:00 jsme přijali na obvodním oddělení Karlovy Vary-Rybáře oznámení od dvaapadesátiletého muže, který měl mít ve středu v ulicích Karlových Varů spor s šestačtyřicetiletým mužem. Incidentem se usilovně zabýváme," řekl Kopřiva. Více informací policie zatím nesdělila.

Spor mezi politikem a aktivistou měl podle serveru vyvolat komentář na facebooku. Šestačtyřicetiletý Bursík uvedl, že šlo pouze o slovní konflikt. Řezanka se podle něj vyjadřoval o jeho rodině. Podle karlovarského aktivisty ale šlo o fyzické napadení, kdy jej politik škrtil a vyhrožoval mu.

Hodnocení článku je 46 %. Ohodnoť článek i Ty!

Autoři | Foto facebook.com/Petr Bursík

Štítky ČR, policie, volby, obce, Karlovy Vary, ODS, Facebook

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Karlovarská policie řeší konflikt politika s aktivistou  |  Politika  |  Zprávy  |  Karlovarská Drbna - zprávy z Karlových Varů a Karlovarského kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.