Počasí dnes21 °C, zítra25 °C
Pondělí 29. dubna 2024  |  Svátek má Robert
Bez reklam

Napoprvé se zloději nezadařilo, na druhý pokus už si z bistra odnesl peníze. Dlouho se z nich neradoval

Neslavně dopadl osmadvacetiletý recidivista, který si po půlnoci vyhlédl restauraci v Chebu. Na první pokus ovšem nedokázal překonat vchodové dveře. Na místo se vrátil následující noc. To už se do objektu dostal a odnesl si peněženku s hotovostí. Za pár hodin už měl na rukou pouta. Nyní mu hrozí několikaletý pobyt za mřížemi.

„Krátce po půlnoci se měl osmadvacetiletý muž pokusit poškodit vchodové dveře do jedno z restauračních zařízení v Chebu, kam měl v plánu následně vniknout a odcizit finanční hotovost. Do objektu se mu ovšem vniknout nepodařilo a z místa tak po chvíli odešel,“ popisuje policejní mluvčí Jakub Kopřiva.

Následující noc se k objektu vrátil a tentokrát se i dostal dovnitř. Bistro několikrát prošel, dokud nenašel peněženku s hotovostí. Celkem napáchal škody za bezmála 40 tisíc korun. Z lupu se ovšem dlouho neradoval. Následující ráno si pro něj přišla policie. „V případě prokázání viny hrozí muži trest odnětí svobody až na tři roky, neboť se krádeže dopustil opakovaně,“ uzavřel Kopřiva.

Hodnocení článku je 100 %. Ohodnoť článek i Ty!

Foto Pixabay.com

Štítky vloupání, vloupání do restaurace, vykradl bistro, Cheb

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Napoprvé se zloději nezadařilo, na druhý pokus už si z bistra odnesl peníze. Dlouho se z nich neradoval  |  Zprávy  |  Karlovarská Drbna - zprávy z Karlových Varů a Karlovarského kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.