Počasí dnes23 °C, zítra22 °C
Neděle 28. dubna 2024  |  Svátek má Vlastislav
Bez reklam

U Hazlova na Chebsku narazilo osobní auto do stromu, tři lidé zahynuli

Na silnici I/64 mezi Hazlovem a Aší narazilo odpoledne osobní auto do stromu. Řidič na místě zemřel, zraněním podlehl i jeho spolucestující a po několika hodinách policie uvedla, že zemřel i druhý pasažér. Doprava byla omezená do jednoho pruhu a před 19:00 byla obnovena. Na místě zasahovaly všechny složky záchranného systému, informoval ČTK krajský policejní mluvčí Jakub Kopřiva.

„Vozidlo z dosud nezjištěných příčin vyjelo ze silnice a narazilo do stromu. Řidič svým zraněním na místě bohužel podlehl. Přesná příčina a okolnosti této tragické dopravní nehody jsou v šetření," uvedl policejní mluvčí. Dodal, že v Karlovarském kraji jde v letošním roce o první smrtelnou nehodu.

Posléze policie doplnila, že kromě 22letého řidiče zemřeli i dva spolucestující, kterým bylo 25 a 29 let.

Policie zároveň žádá svědky nehody, kteří místem projížděli, nehodu viděli nebo ji zaznamenala palubní kamera, aby se obrátili na bezplatnou policejní linku 158.

V Karlovarském kraji podle policejních statistik loni při dopravních nehodách zemřelo 15 lidí, o tři více než v roce 2022. Dopravních nehod bylo v obou letech přes 2600. Dopravní nehody se třemi a více oběťmi jsou v Česku spíše ojedinělé.

Loni v dubnu zemřeli tři lidé při čelní srážce dvou osobních aut u Koclířova na Svitavsku, v roce 2022 bylo v Česku dopravních nehod se třemi mrtvými sedm. V říjnu 2021 zemřeli u Horních Ředic na Pardubicku při autonehodě čtyři lidé.

Hodnocení článku je 50 %. Ohodnoť článek i Ty!

Autoři | Foto Jakub Bartoš

Štítky ČR, nehoda, úmrtí, Chebsko

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

U Hazlova na Chebsku narazilo osobní auto do stromu, tři lidé zahynuli  |  Zprávy  |  Karlovarská Drbna - zprávy z Karlových Varů a Karlovarského kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.