Počasí dnes23 °C, zítra22 °C
Neděle 28. dubna 2024  |  Svátek má Vlastislav
Bez reklam

Chebský soud poslal do vazby muže obviněného z pokusu o vraždu a vyhrožování

Chebský okresní soud dnes poslal do vazby devětatřicetiletého muže, kterého kriminalisté obvinili z pokusu o vraždu a nebezpečného vyhrožování. Řekl to policejní mluvčí Jakub Kopřiva. Muž podle policie fyzicky napadl svou známou a vyhrožoval muži, který se ženy zastal. V případě prokázání viny mu hrozí 12 až 20 let vězení. Na soud si nyní počká ve vazbě.

Obviněný muž podle kriminalistů v pátek 5. ledna kolem 20:00 v Hranicích na Chebsku napadl po předchozím uvážení svou dvaatřicetiletou známou. Způsobil jí vážná bodnořezná poranění na různých částech těla. Dále pak vyhrožoval přinesenou tyčí čtyřiatřicetiletému muži, který se na místě ženy zastal. Vzhledem k agresivnímu chování obviněného měl čtyřiatřicetiletý muž obavu o svůj život a zdraví, uvedl Kopřiva.

Po útoku pachatel z místa utekl. Vážně zraněnou ženu přepravila záchranná služba letecky do nemocnice v Plzni. Pachatel zřejmě jednal s úmyslem svou známou usmrtit.

Podezřelého muže našli policisté v sobotu odpoledne poté, co po něm v dopoledních hodinách vyhlásili pátrání. Při zadržení s policisty spolupracoval, nemuseli tak použít donucovací prostředky.

Ohodnoť článek

Autoři | Foto Jakub Bartoš

Štítky ČR, kriminalita, vražda, Cheb

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Chebský soud poslal do vazby muže obviněného z pokusu o vraždu a vyhrožování  |  Zprávy  |  Karlovarská Drbna - zprávy z Karlových Varů a Karlovarského kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.