Počasí dnes18 °C, zítra21 °C
Sobota 27. dubna 2024  |  Svátek má Jaroslav
Bez reklam

Motorkář nepřežil střet s osobním autem, doprava na frekventované silnici byla zcela uzavřena

, aktualizováno 16. října 2023, 15:20

K tragické nehodě došlo v pátek odpoledne na silnici mezi karlovarskou městskou částí Počerny a Starou Rolí. Třiatřicetiletý motorkář se tam čelně střetl s autem. Při nárazu utrpěl zranění, kterým na místě podlehl.

„Vážná dopravní nehoda osobního auta a motorky se stala v obci Počerny. Na místě zasahovaly dvě jednotky hasičů. Zraněný motorkář byl v době příjezdu hasičů na místo bez životních funkcí, hasiči tak okamžitě zahájili oživovací pokusy, zároveň připravili na žádost záchranné služby místo pro přistání vrtulníku. Lékař následně konstatoval smrtelné zranění,“ shrnul mluvčí hasičů Martin Kasal.

„Třiatřicetiletý řidič motocyklu značky Yamaha z dosud nezjištěných příčin při průjezdu levotočivé zatáčky vjel na krajnici, následně najel zpět na pozemní komunikaci a poté se po pádu motocyklu sesunul do protisměru, kde došlo ke srážce s osobním automobilem značky Hyundai," popsal okolnosti nehody policejní mluvčí Jakub Kopřiva. Řidič vozidla se po dopravní nehodě podrobil orientační dechové zkoušce na přítomnost alkoholu, která vyšla s negativním výsledkem

Silnice byla po dobu vyšetřování zcela uzavřena a policisté odkláněli nákladní dopravu přes Jenišov, osobní pak na odbočku na Dvory.

Autoři | Foto HZS Karlovarského kraje

Štítky tragická nehoda, nehoda motorky, střet motorky a osobního auta, smrtelná nehoda

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Motorkář nepřežil střet s osobním autem, doprava na frekventované silnici byla zcela uzavřena  |  Zprávy  |  Karlovarská Drbna - zprávy z Karlových Varů a Karlovarského kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.