Počasí dnes14 °C, zítra19 °C
Pátek 3. května 2024  |  Svátek má Alexej
Bez reklam

Čtyři muži napadli známého u nádraží. Hrozí jim vězení

Karlovarští kriminalisté zahájili trestní stíhání tří osob ve věku 19, 21, a 26 let. Obvinili je ze spáchání zvlášť závažného zločinu loupeže. Další muž čelí obvinění ze spáchání přečinu výtržnictví. Důvodem je potyčka u vlakového nádraží.

Čtveřice mužů měla ve středu 13. září před devatenáctou hodinou u vlakového nádraží v Karlových Varech potkat kolemjdoucího.

„Jeden z obviněných ho znal, jelikož s ním měl mít v minulosti konflikt. Po slovní rozepři k němu měl přistoupit pětadvacetiletý muž, který ho kopl do zad a chytil ho do takzvané kravaty. Toho měl využít šestadvacetiletý muž, který napadenému muži strhl na krku zavěšenou taštičku, ve které měl peněženku s osobními doklady či finanční hotovostí,“ uvedl policejní mluvčí Jan Bílek.

Napadený muž se chtěl rozběhnout za šestadvacetiletým mužem, který mu vzal tašku. Dva nejmladší muži mu v tom ale zabránili. Poté ho měli udeřit pěstí do břicha a odejít. 

„Policisté se případem začali okamžitě zabývat a dva muže se jim podařilo vypátrat a zadržet po necelých dvou hodinách. Další dva muže policisté vypátrali a zadrželi následující den, tedy ve čtvrtek 14. září letošního roku,“ dodal Bílek

V případě prokázání viny hrozí mužům ve věku 19, 21 a 26 let trest odnětí svobody až na deset let. Pětadvacetiletému muži hrozí trest odnětí svobody až na tři roky.

Hodnocení článku je 20 %. Ohodnoť článek i Ty!

Autoři | Foto Stanislav Heloňa

Štítky napadení, karlovy vary, policie, nádraží

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Čtyři muži napadli známého u nádraží. Hrozí jim vězení  |  Zprávy  |  Karlovarská Drbna - zprávy z Karlových Varů a Karlovarského kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.