Počasí dnes5 °C, zítra7 °C
Pátek 19. dubna 2024  |  Svátek má Rostislav
Bez reklam

Jedná se o PR článek. Více info k PR článkům můžete najít ZDE.

ČEZ SkiTour na Horních Mísečkách má nový termín 18. až 19. února 2023

PR článek

Abnormálně teplé počasí na Vánoce a začátku nového roku vzalo sníh z českých hor, proto organizátorům nezbývá, než přeložit úvodní závod seriálu ČEZ SkiTour. Závod na Horních Mísečkách se pojede nově o víkendu 18. - 19. února 2023.

Ptáte se co bude s vaším startovným? Všem registrovaným bude automaticky převedeno na nový termín. Pokud vám termín nevyhovuje, startovné vám na vyžádání organizátoři přesunou na jiný libovolný závod ČEZ SkiTour vyjma ČEZ Jizerské 50 v letošní, či příští sezóně. Veškeré žádosti a otázky směřujte na info@ski-tour.cz. Stejný postup bude platit pro všechny závody v letošní sezoně. Pokud by tak nastaly sněhové potíže i před dalšími závody, už budete vědět, jak situaci řešit.

Změna termínu závodu je nepříjemná jak pro závodníky, tak organizátory. Přestože přípravy letošních závodů stály hodně peněz a energie, nabízí vám tým SkiTour možnost vrácení startovného v plné výši. Stačí když napíšete na uvedený e-mail. Organizátorům však moc pomůže, když se rozhodnete startovné přesunout na nový termín nebo jiný závod SkiTour. Nepřijdou tak o prostředky potřebné k přípravě závodů a až se počasí umoudří a zima se vrátí, budou znovu moct nabídnout závody plné zábavy a zážitků v zázemí i na trase.

Obleva zasáhla všechny hory v ČR. Proto je SkiTour v intenzivním kontaktu s Českým hydrometeorologickým ústavem ohledně výhledu dalšího vývoje počasí, aby s rozhodnutím k Zadovské 30 mohla přijít co nejdříve a abyste vše věděli s co největším předstihem.

Těšíme se na vás ve stopě a věříme, že se potkáme co nejdříve. SKOL!

Ohodnoť článek

Štítky SkiTour, ŠEZ, Horní Mísečky, termín, náhrada, sníh

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

ČEZ SkiTour na Horních Mísečkách má nový termín 18. až 19. února 2023  |  Zprávy  |  Karlovarská Drbna - zprávy z Karlových Varů a Karlovarského kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.