Počasí dnes15 °C, zítra17 °C
Sobota 18. května 2024  |  Svátek má Nataša
Bez reklam

Policisté od pátku pátrají po třináctileté dívce. Odešla z domova a nevrátila se

Sokolovští policisté pátrají po třináctileté dívce. V pátek 1. dubna odešla z domova za svým kamarádem. S tím strávila část odpoledne, poté ale už o ní nejsou žádné zprávy. Policisté nyní žádají veřejnost, aby jim v pátrání pomohla.

Policie od pátku vyhlásila pátrání po dívce ze Sokolovska. „Pohřešování dívky oznámil její otec, který uvedl, že dcera měla v pátek odpoledne odjet za svým kamarádem. S tím byla údajně až do 17 hodin, poté se podle něj vydala na vlak, kterým měla jet k babičce. K té ale už nedorazila,“ uvedl policejní mluvčí Jakub Kopřiva. Událost na policie v pátek odpoledne oznámil její otec.

Mobilní telefon má dívka u sebe, ale je vypnutý. „Poslední lokalizace mobilního telefonu byla v Karlových Varech. Dívka na sobě má mít černou bundu, tmavé kalhoty a na nohou černobílé tenisky. Naposledy byla viděna byla v pátek ve 14. hodin na Dolním nádraží v Karlových Varech,“ doplnil Kopřiva. 

V minulosti byla dívka již jednou pohřešována. Dívka je zdravá a s ničím se neléčí. Měří přibližně 150 centimetrů, má hnědé vlasy po ramena a hnědé oči.

Policisté nyní žádají veřejnost, aby v případě jakýchkoliv informací k pohřešované dívce volala na linku 158 nebo se obrátila na nejbližší policejní služebnu.

Hodnocení článku je 58 %. Ohodnoť článek i Ty!

Autoři | Foto Jan Luxík

Štítky pátrání, policie, pohřešovaná, dívka, Sokolovsko, Karlovarsko, Sokolov, Karlovy Vary, okres Sokolov, domov

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Policisté od pátku pátrají po třináctileté dívce. Odešla z domova a nevrátila se  |  Zprávy  |  Karlovarská Drbna - zprávy z Karlových Varů a Karlovarského kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.