Počasí dnes20 °C, zítra20 °C
Sobota 21. září 2024  |  Svátek má Matouš
Bez reklam

Fekální vůz sjel ze silnice a zůstal ležet na boku, řidič se dokázal ze zdemolované kabiny vysoukat sám

Vážně vypadající nehoda se odehrála na silnici z Činova na Žalmanov na Karlovarsku. Ze zatím neznámých důvodů zde havarovalo nákladní auto převážející odpadní vodu. Ze silnice cisterna sjela, převrátila se na bok a zastavila se o stromy. Ještě než na místo dorazili hasiči, byl řidič už mimo vůz. Kabina však byla zcela zdemolována.

Dnes ráno havaroval řidič s nákladním autem. Po nehodě zůstalo auto ležet převrácené na boku mimo vozovku. „Řidič se z kabiny dostal ven sám ještě před příjezdem hasičů na místo. Malý únik odpadní vody hasiči utěsnili, řidič nepožadoval žádné ošetření,“ uvedl mluvčí krajských hasičů Martin Kasal.

Kvůli vyproštění vozidla bylo nutné na místo povolat jeřáb. Doprava na méně frekventované silnici byla po dobu vyprošťování zcela uzavřena.

Nehoda na silnici z Pramenů na Kladskou

Dnes hasiči zasahovali také u nehody dvou osobních aut v Hranicích u Aše. Na místě se nacházeli tři zranění. Další vážná dopravní nehoda se stala na silnici z Pramenů na Kladskou. Jedno osobní auto zde narazilo do stromu, ve vozidle zůstal zaklíněný řidič. „Hasiči ze stanice Mariánské Lázně muže vyprostili s použitím hydraulických nástrojů. Po komplikovaném vyprošťování předali hasiči zraněného muže letecké záchranné službě, vrtulník přistál na louce poblíž místa nehody. Po dobu záchranných prací byl provoz na silnici zastavený," dodal Kasal.

Hodnocení článku je 100 %. Ohodnoť článek i Ty!

Autoři | Foto HZS KVK

Štítky doprava, nehoda, cisterna, Žalmanov, Činov, , Prameny, hasiči, silnice, havárie, Karlovarský kraj, Martin Kasal

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Fekální vůz sjel ze silnice a zůstal ležet na boku, řidič se dokázal ze zdemolované kabiny vysoukat sám  |  Zprávy  |  Karlovarská Drbna - zprávy z Karlových Varů a Karlovarského kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.