Počasí dnes20 °C, zítra20 °C
Sobota 21. září 2024  |  Svátek má Matouš
Bez reklam

Nejdříve mu nadával, poté muže zbil golfovou holí

Policisté z Horního Slavkova na Sokolovsku mají na stole případ týkající se ublížení na zdraví, výtržnictví a vyhrožování. Toho všeho se měl dopustit čtyřicetiletý muž ze Sokolova, který neudržel nervy na uzdě a napadl o třináct let mladšího soka.

Před budovou bývalé školy v Horním Slavkově měl agresor bezdůvodně fyzicky napadnou sedmadvacetiletého muže. Po nadávkách ho měl udeřit golfovou holí do oblasti hlavy. Po tomto útoku mu měl navíc vyhrožovat zabitím. Svým jednáním mu měl způsobit zranění, které si vyžádalo lékařské ošetření,“ vysvětluje policejní mluvčí Jakub Kopřiva.

Nyní hrozí útočníkovi až tříletý pobyt za mřížemi. Tento muž není na Sokolovsku jediným, kdo může za své jednání putovat za mříže. Dvaačtyřicetiletá žena kradla zboží v drogerii, odkud si bez zaplacení odnesla skoro třicítku produktů, zejména řasenky, oční stíny nebo rtěnky. Celkem tak způsobila škodu ve výši šest tisíc korun. Vzhledem k tomu, že už byla v minulosti krádeže odsouzená a nyní se jich dopustila v době nouzového stavu, může se její trest vyšplhat až na osm let.

Hodnocení článku je 100 %. Ohodnoť článek i Ty!

Foto Jan Luxík

Štítky krimi, Sokolov, policie, napadení, krádež, okres Sokolov, Horní Slavkov

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Nejdříve mu nadával, poté muže zbil golfovou holí  |  Zprávy  |  Karlovarská Drbna - zprávy z Karlových Varů a Karlovarského kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.