Počasí dnes6 °C, zítra8 °C
Středa 24. dubna 2024  |  Svátek má Jiří
Bez reklam

Cyklistům i maminkám s kočárky v Sokolově poslouží servisní stanice

Městský dům kultury v Sokolově pořídil čtyři servisní stanice, které využijí nejen milovníci kol. Na vybraná místa ve městě je umístí před příští cyklistickou sezonou. Uvnitř stojanů najdou lidé v nouzi pumpičku, klíče či šroubovák.

Nové servisní stanice budou stát před sokolovským informačním centrem na náměstí Budovatelů, v Areálu zdraví, na Koupališti Michal a před budovou Městské knihovny tak, aby k nim měli přístup jezdci na kolech i běžní občané. V zeleném servisním stojanu se totiž skrývají potřeby na základní opravy kol, koloběžek, kočárků, skateboardů či invalidních vozíků.

Využití ukrytého nářadí bude pro všechny zdarma. „Zvýšíme tím komfort nejen pro místní, ale rovněž pro turisty a zároveň přispějeme k podpoře zdravého životního stylu a zhodnotíme již vybudovanou páteřní cyklostezku a veřejnou infrastrukturu,“ řekl místostarosta Sokolova Ladislav Sedláček (Hnutí pro město Sokolov).

Projekt se podařilo realizovat ve spolupráci s městem, společností SOTES i díky dotacím z Karlovarského kraje, které jsou určeny pro rozvoj cyklistické infrastruktury v regionu.

Ohodnoť článek

Autoři | Foto Město Sokolov

Štítky cyklistika, servisní stanice, cyklostojan, Sokolov, kočárek

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Cyklistům i maminkám s kočárky v Sokolově poslouží servisní stanice  |  Sokolovsko  |  Z kraje  |  Karlovarská Drbna - zprávy z Karlových Varů a Karlovarského kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.