Počasí dnes6 °C, zítra8 °C
Středa 24. dubna 2024  |  Svátek má Jiří
Bez reklam

V bývalých kasárnách vznikne skatepark, in-line dráha i sklady města

Vedení Ostrova připravuje revitalizaci části objektu bývalých vojenských kasáren. Během nadcházejících let by tady měl vzniknout areál volnočasových aktivit napojený na cyklostezku. Část areálu bude sloužit jako sklady města.

„Záměr využití bývalých kasáren na areál volnočasových aktivit vychází z naší ankety, kterou jsme dělali už v roce 2016. Tam si lidé přáli tuto lokalitu takto využít,“ uvedl místostarosta města Marek Poledníček.

V areálu, kde dříve sídlil vozový park armády, se nachází dvě haly, které město využívá jako skladovací prostory. V těchto halách budou sklady i nadále, jen je město oddělí zdí.

„Odhadujeme náklady na zhruba třicet milionů korun. Chceme, aby v areálu byl skatepark, in-line dráha, pumptrack, lanové centrum a další prvky. Celý areál by měl být napojen na cyklostezku,“ pokračoval dále místostarosta.

Realizace celého záměru bude rozdělena do několika etap. Tou první je stavba zmiňované zdi, která bude rovněž určena sprayerům jako legální stěna.

„Předpokládáme, že v letošním roce budeme mít hotovou projektovou dokumentaci a budeme zjišťovat, jaké jsou dotační možnosti. Začít bychom chtěli v příštím roce,“ dodal Marek Poledníček.

Hodnocení článku je 100 %. Ohodnoť článek i Ty!

Autoři | Foto pixabay.com

Štítky kasárna, volnočasový areál, Ostrov, skatepark, in-line dráha, pumptrack, Marek Poledníček

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

V bývalých kasárnách vznikne skatepark, in-line dráha i sklady města  |  Karlovarsko  |  Z kraje  |  Karlovarská Drbna - zprávy z Karlových Varů a Karlovarského kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.