Počasí dnes14 °C, zítra18 °C
Pátek 17. května 2024  |  Svátek má Aneta
Bez reklam

Na Chebsku se dnes opět otevřely volební místnosti

Druhým kolem pokračují dnes a zítra senátní volby. Ty se v Karlovarském kraji týkají pouze Chebska. Tam probíhají senátní volby ve společném okrsku s Tachovskem.

Volební místnosti se otevřou v pátek ve 14 a zavřou ve 22 hodin. V sobotu budou lidé moci volit od 8 do 14 hodin. Voební lístky dostanu voliči až ve volební místnosti. Voliči si budou vybírat už jen ze dvou kandidátů, kteří postoupili do druhého kola.

První kolo se konalo před týdnem. Nejvíce hlasů v něm získal Miroslav Plevný (STAN) a Jaroslava Brožová Lampertová (ANO). Oba se tedy utkají o senátorské křeslo, které neobhájí Miroslav Nenutil (ČSSD). Ten sice kandidoval v prvním kole, kde ale neuspěl. Výsledky voleb by měly být známy v sobotu odpoledne.

Ohodnoť článek

Autoři | Foto Petr Tibitanzl

Štítky senát, volby, druhé kolo, okres Cheb, volební místnost, Karlovarský kraj, okres Tachov, Miroslav Plevný, Jaroslva Brožová Lampertová, Starostové a nezávislí, ANO 2011, Miroslav Nenutil, ČSSD

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Na Chebsku se dnes opět otevřely volební místnosti  |  Volby  |  Karlovarská Drbna - zprávy z Karlových Varů a Karlovarského kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.