Počasí dnes14 °C, zítra18 °C
Pátek 17. května 2024  |  Svátek má Aneta
Bez reklam

Volit z auta v Chebu včera přijelo 13 lidí

Zájem o volby do druhého kola senátních voleb z auta byl v Chebu mezi lidmi, u nichž testy prokázaly koronavirus nebo jsou v karanténě, velmi malý. Volit na tzv. drive-in stanoviště včera přijelo do areálu chebské nemocnice 13 lidí.. Volební obvod Cheb zahrnuje ale i Tachovsko, takže lidé z Tachovska mohli volit z auta na stanovišti v areálu Správy a údržby silnic Plzeňského kraje ve Stříbře.

Před týdnem v Karlovarském kraji využilo možnosti volit z auta 59 lidí, tehdy se ale souběžně konaly volby do Senátu i do krajského zastupitelstva.

Podobně jako minulý týden mohou lidé, kteří jsou v karanténě nebo izolaci a nemohli se dostavit na drive-in stanoviště, požádat o to, aby speciální volební komise přijela za nimi. Objednat si volby do zvláštní volební schránky je možné do čtvrtečních 20:00 na telefonních číslech, která jsou zveřejněna na webových stránkách krajských úřadů Karlovarského kraje i Plzeňského kraje pro voliče z Tachovska.

Druhé kolo senátních voleb se koná v pátek a sobotu a ve volebním obvodu č. 3. Cheb do něj postoupili Miroslav Plevný (STAN) a Jaroslava Brožová Lampertová (ANO).

Autoři | Foto drbna.cz

Štítky ČR, volby, senát, koronavirus, Karlovarský, Cheb, okres Tachov, Plzeňský kraj, Karlovarský kraj, Miroslav Plevný, Jaroslva Brožová Lampertová, ANO 2011, Starostové a nezávislí

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Volit z auta v Chebu včera přijelo 13 lidí  |  Volby  |  Karlovarská Drbna - zprávy z Karlových Varů a Karlovarského kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.