Počasí dnes12 °C, zítra18 °C
Pátek 26. dubna 2024  |  Svátek má Oto
Bez reklam

Mistrovský kádr zůstává pohromadě, trénovat začne v srpnu

Vedení mistrovského celku VK Karlovarsko podepsalo smlouvy nejen s posilami Jakubem Ihnátem a Adamem Zajíčkem, kteří mají nahradit odcházející dvojici Ticháček – Lux, ale také s většinou hráčů stávajícího kádru. Manažer volejbalového klubu Ondřej Hudeček to považuje za další úspěch.

„Většina stávajících hráčů A-týmu své smlouvy s Karlovarskem prodloužila. Kontrakty do konce příští sezony má opora týmu Lukáš Vašina a také trojice cizinců: blokař Marc Wilson, smečař Lukasz Wiese i Nizozemec Wessel Keemink, s nímž se počítá jako s prvním nahrávačem,“ říká spokojený Ondřej Hudeček.

Podle jeho dalších slov má klub podepsány smlouvy a i dalšími hráči. Indra a Fišer mají smlouvy podepsané z dřívějška. Baláž má tříletý kontrakt a míří na hostování do Ústí nad Labem, kde snad dostane větší prostor na hřišti a s odchovancem Houdou bude klub ještě jednat.

„Smlouvu na dva roky podepsal blokař Vojtěch Patočka a univerzál Daniel Římal. Dokonce do jara 2024 prodloužili kontrakt Daniel Pfeffer a Martin Kočka. V této sestavě budeme mít podobné ambice jako v uplynulé sezoně, to znamená dostat se do finále Českého poháru, minimálně do semifinále extraligy a dosáhnout nějakého úspěchu v Lize mistrů, třeba v podobě první výhry na hřišti," doplnil manažer Karlovarska s tím, že zahájení přípravy na nadcházející sezonu je naplánováno na začátek srpna.

Ohodnoť článek

Autoři | Foto VK Karlovarsko/Aleš Bedlík

Štítky volejbal, extraliga, VK Karlovarsko, Karlovy Vary, Karlovarský kraj, Ondřej Hudeček, Adam Zajíček, Marc Wilson, Lukáš Vašina, Łukasz Wiese, Daniel Pfeffer, Liga mistrů UEFA, Ústí nad Labem

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Mistrovský kádr zůstává pohromadě, trénovat začne v srpnu  |  Míčové sporty  |  Sport  |  Karlovarská Drbna - zprávy z Karlových Varů a Karlovarského kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.