Počasí dnes5 °C, zítra7 °C
Pátek 19. dubna 2024  |  Svátek má Rostislav
Bez reklam

Finále volejbalového poháru se o víkendu uskuteční v lázních

Míčová hala karlovarské KV Arény bude o víkendu hostit osm nejlepších celků českého volejbalového poháru. Na palubovce se v sobotu odehrají čtyři čtvrtfinálová utkání. Pokračovat se bude v neděli dvěma semifinálovými zápasy a v pondělí je pak na programu pohárové finále.

"Final 8 se bude hrát na základě platných hygienických předpisů, takže se v hale vždy potkají pouze dva týmy. Pojedeme, dá se říct, stejným systémem jako extraligová utkání," říká k organizaci závěrečného turnaje manažer Karlových Varů Ondřej Hudeček.

Ten dále uvedl, že hala zůstane i nadále pro diváky uzavřena a tak pořadatelé zajišťují organizaci utkání, ubytování a propagaci na sociálních sítích.

„S tím nám budou pomáhat členové našeho klubu, kterým tímto moc děkujeme za pomoc,“ dodal manažer.

Co se týká jednotlivých zápasových dvojic tak v sobotu proti sobě postupně nastoupí: České Budějovice - Beskydy (10.00), Brno - Liberec (13.00), Karlovarsko - Lvi Praha (16.00), Ústí nad Labem - Kladno (19.00). Tým Karlovarska bude v utkání proti Lvům Praha jasným favoritem a bude se opírat nejen o domácí prostředí. V jeho prospěch může mluvit i vítězství v základní části extraligy nebo nedávno odehraný dvojzápas právě s týmem Lvů Praha. Jeho oba duely Karlovarsko vyhrálo.

První nedělní semifinále se bude hrát od tří hodin odpoledne. To druhé začne v půl sedmé večer. Pondělní finále je pak na programu v 17:40 hodin.

Největší favority turnaje lze zcela jistě hledat mezi domácím VK Karlovarsko a Jihostrojem České Budějovice. Kdo ale nakonec získá letošní volejbalový pohár, bude jasné až v pondělí večer.

Ohodnoť článek

Autoři | Foto VK Karlovarsko

Štítky volejbal, pohár, VK Karlovarsko Final 8, Karlovy Vary, finále, KV Arena, Karlovarský kraj, Praha, VK Jihostroj České Budějovice, Ondřej Hudeček, Volejbal Brno, Volleyball.cz Kladno

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Finále volejbalového poháru se o víkendu uskuteční v lázních  |  Míčové sporty  |  Sport  |  Karlovarská Drbna - zprávy z Karlových Varů a Karlovarského kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.