Počasí dnes7 °C, zítra12 °C
Čtvrtek 25. dubna 2024  |  Svátek má Marek
Bez reklam

Energie hostí Kometu a chce pokračovat ve vítězné sérii

Hokejisté Karlových Varů vyhráli tři extraligová utkání v řadě. Úspěch slavil tým trenéra Martina Pešouta v domácím utkání proti Motoru České Budějovice a pak loupil na zimních stadionech v Litvínově a Hradci Králové.

"Jsme nesmírně rádi, že nám poslední utkání vyšla. Rozhodně ale nechceme polevit. Daří se nám hrát svoji hru, dodržujeme věci, které si řekneme což je velmi pozitivní. Stále platí, že se soustředíme zejména na svůj výkon, než výkon a hru soupeře," říká asistent karlovarského trenéra Tomáš Mariška.

Po dvou zápasech venku se Energie opět vrací do své KV Arény. Tam se jí letos sice úplně nedaří, nicméně nyní je na vítězné vlně a mohla by sérii vítězství prodloužit. Dnešním soupeřem jí bude Kometa Brno, která v této sezoně hledá optimální sestavu a v extraligové tabulce má zatím pouhých osm bodů. Zajímavostí utkání je skutečnost, že oporou obranných řad Energie je Libor Zábranský, syn majitele Komety, který tým z jihomoravské metropole dobře zná.

,,Největší sílu mají rozhodně ve zkušenostech a v útoku. Musíme si dát pozor hlavně na jejich první formaci, která už hraje kompletní a má neskutečnou kvalitu,“ říká obránce Libor Zábranský, který ale věří v úspěch Energie.

Zápas mezi Energií Karlovy Vary a Kometou Brno se hraje v KV Aréně dnes od půl šesté večer. Zápas se opět hraje bez přítomnosti diváků.

Ohodnoť článek

Autoři | Foto Stanislav Souček

Štítky hokej, extraliga, Karlovy Vary, energie, HC Kometa Brno, HC Energie Karlovy Vary, HC Verva Litvínov, Mountfield Hradec Králové, Madeta Motor České Budějovice, Libor Zábranský

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Energie hostí Kometu a chce pokračovat ve vítězné sérii  |  Hokej  |  Sport  |  Karlovarská Drbna - zprávy z Karlových Varů a Karlovarského kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.