Počasí dnes5 °C, zítra7 °C
Pátek 19. dubna 2024  |  Svátek má Rostislav
Bez reklam

Energie chce zapomenout na zápas s Třincem a vyválčit doma další body

Na cestě k zisku extraligových bodů bude dnes hokejistům Karlových Varů stát Motor České Budějovice. Tým z jihu Čech sice dokázala Energie v sobotu šťastně porazit 5:4, ale dnes se očekává úplně jiný zápas.

,Musíme zlepšit hlavně hru dozadu. A to není jen o obráncích, ale obranné hře celého mužstva,“ říká asistent hlavního kouče Energie Tomáš Mariška a naráží tak na velmi nepovedené pondělní utkání s Třincem, který Karlovy Vary prohrály vysoko 2:7.

Na tento duel se ale snaží všichni rychle zapomenout a připravit se na dnešní zápas proti Motoru.

„Pohlídat si potřebujeme vstup do utkání. V ofenzivě hrajeme dobře, jen potřebujeme být produktivnější. Uděláme všichni maximum pro to, abychom vyhráli a zlomili dosavadní nepříznivou domácí bilanci," doplňuje Tomáš Mariška.

Ta je opravdu nepříznivá, neboť Energie letos na domácím ledě bodovala pouze jednou a to hned v úvodním kole, ve kterém hostila Mladou Boleslav. Všechna následující domácí utkání Karlovy Vary prohrály. A toho si je vědom i útočník Jan Hladonik, který proti Třinci vstřelil svůj první gól za Energii.

„Určitě chceme bodovat, nejlépe vyhrát za tři body. Motor hrál v sobotu výborně, my jsme ten zápas otočili v náš prospěch až ve třetí třetině. Určitě do toho půjdeme s tím, že budeme chtít vyhrát,“ dodal Jan Hladonik.

Utkání mezi HC Energií Karlovy Vary a Motorem České Budějovice se hraje dnes od půl šesté večer v KV Aréně. Zápas se odehraje bez přítomnosti diváků.

Ohodnoť článek

Autoři | Foto HC Energie/Daniel Kubelka

Štítky hokej, extraliga, Karlovy Vary, energie, HC Oceláři Třinec, HC Energie Karlovy Vary, Madeta Motor České Budějovice, Česko, Jan Hladonik, BK Mladá Boleslav, KV Arena

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Energie chce zapomenout na zápas s Třincem a vyválčit doma další body  |  Hokej  |  Sport  |  Karlovarská Drbna - zprávy z Karlových Varů a Karlovarského kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.