Počasí dnes8 °C, zítra7 °C
Úterý 23. dubna 2024  |  Svátek má Vojtěch
Bez reklam

Éčko zůstává, zelenou barvu nahradí černá a šedá, Karlovy Vary mají nové logo

Hokejisté karlovarské Energie představili nové logo. Na led vyjedou i v nových dresech. Změnu loga klub provedl po osmnácti letech a hlavní iniciátorem byl podnikatel a majitel klubu Karel Holoubek.

„Záměrem změny bylo především posunout vizuální prezentaci klubu na novou, vyšší úroveň,“ sdělil nejvyšší představitel klubu Karel Holoubek.

Černá, bílá a také šedá, to jsou barvy, kterými se bude Energie prezentovat od dnešního dne. Jde o změnu vizuální identity klubu se snahou o moderní pojetí dynamického sportovního produktu. Hlavním iniciátorem změny byl právě zmiňovaný majitel klubu.  

Karlovarský hokejový klub mění logo a barvy po dlouhých osmnácti letech.

„Nové logo reprezentuje současnou Energii. Základ loga je tvořen symbolem hokejky, doplněný o písmeno E, které symbolizuje název klubu – Energie. Nejvýraznějším prvkem loga je zkosení písmene E, které značí dynamiku, rychlost, pohyb a energii samotnou, tedy všechny prvky, kterými se karlovarský hokej v posledních letech vyznačuje,“ uvádí klubový web na vysvětlenou.

Dnes již bývalé logo bylo přizpůsobeno barvám a oboru činnosti tehdejšího generálního partnera klubu, což v tuto chvíli již není aktuální. „Klub se chce prezentovat novým, moderním logem, přičemž tyto vlastnosti již původní logo nesplňovalo,“ uvádí dále web.

Společně s primárním logem představuje klub i logo alternativní kruhového tvaru, které potvrzuje svou symbolikou fakt, že Karlovy Vary jsou klubem z města horkých pramenů.

„Zároveň bychom chtěli poděkovat panu Karlu Augustovi, autorovi předchozího loga z roku 2002, které klub provázelo poslední skoro dvě desítky let a s nímž klub zažil i největší úspěchy ve své dlouhé historii včetně titulů extraligových šampionů A-mužstva, juniorů i dorostu,“ dodává majitel klubu.

Tou nejčastější změnou, kterou uvidí diváci během hokejových zápasů, budou nové dresy HC Energie. Od nadcházející sezony nevyjedou karlovarští hokejisté v zelených dresech, nýbrž v tmavé černé variantě a ve světlé bílé se šedými prvky. Případné třetí dresy pak přinesou převahu šedé barvy. V dresech v nových klubových barvách by karlovarští hokejisté mohli vyjet už do úvodních srpnových přátelských zápasů.

Tým Energie dnes zároveň zahájil osmitýdenní letní přípravu. „První týden bude klasicky zaměřený na zapracování tak, aby se hráči znovu dostali tréninkového rytmu. Dál se uvidí, jestli už bude k dispozici posilovna a další zařízení, která bychom v přípravě rádi využili,“ uvedl ke startu přípravy hlavní trenér Energie Martin Pešout.

Hodnocení článku je 98 %. Ohodnoť článek i Ty!

Autoři | Foto hc energie

Štítky hokej, extraliga, HC Energie, Karlovy Vary, nové logo, HC Energie Karlovy Vary, energie, hokejista, Karel Augusta

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Éčko zůstává, zelenou barvu nahradí černá a šedá, Karlovy Vary mají nové logo  |  Hokej  |  Sport  |  Karlovarská Drbna - zprávy z Karlových Varů a Karlovarského kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.