Počasí dnes5 °C, zítra7 °C
Pátek 19. dubna 2024  |  Svátek má Rostislav
Bez reklam

Nové zázemí pro tenisty v areálu Baník v Sokolově je hotové

Sokolov dokončil nové zázemí pro tenisty ve sportovním areálu Baník. Město dalo zbourat původní šatny a na jejich místě postavilo nové za 11 milionů korun. Naplánovaná je už i druhá etapa úprav tenisových kurtů, ta se ale kvůli situaci kolem koronaviru odloží, řekl místostarosta Sokolova Jan Picka (nez.).

Původní zázemí tenisového areálu bylo staré několik desítek let. "Věděli jsme, že nás nějaká překvapení čekají, jako například přeložky kanalizace a podobně, ale vše se dařilo řešit v průběhu akce a ty vícenáklady, které zde vznikly, jsou pouze přes 300.000 korun," řekl Jan Picka.

Nový objekt nabídne tenistům moderní zázemí se sprchami, šatnami, společenskou místností a prostory pro rozcvičení. Využívat ho budou moci ale až po uvolnění vládních opatřeních.

První etapa je tímto hotová a druhá bude kvůli koronaviru odsunuta na příští roky, uvedl Picka. Součástí druhé etapy, kterou město původně naplánovalo na příští rok, bude zastřešení tenisových kurtů. Radnice chce zakoupit novou nafukovací halu, která by umožnila přes zimu provoz na třech kurtech místo současných dvou.

Tenisový areál čekají v budoucnu ještě další opravy, například úpravy prostoru pro diváky. To už ale podle Picky nebude finančně ani časově náročné jako předchozí dvě etapy.

Autoři | Foto facebook.com

Štítky ČR, správa, stavby, sporty, Sokolov, Baník, tenis, tenista, Jan Picka

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Nové zázemí pro tenisty v areálu Baník v Sokolově je hotové  |  Sport  |  Karlovarská Drbna - zprávy z Karlových Varů a Karlovarského kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.