Počasí dnes13 °C, zítra18 °C
Pondělí 16. září 2024  |  Svátek má Ludmila
Bez reklam

Honička chebských policistů. Řidič nereagoval, ujížděl až do Německa

Chebští policisté dvaadvacátého srpna pronásledovali řidiče, který odmítl zastavit. Pětatřicetiletému muži nyní za ze spáchání přečinu maření výkonu úředního rozhodnutí a vykázání hrozí až dva roky vězení.

Policisté se auto rozhodli zastavit přímo v Chebu. „Řidič ale na opakované výzvy k zastavení pomocí výstražného, zvukového a světelného znamení s nápisem STOP POLICIE nereagoval a začal ujíždět ulicemi města Cheb. Dále pokračoval až do obce Hrozňatov, kde vjel na cyklostezku vedoucí k hraničnímu přechodu Svatý Kříž – Waldsassen,“ popsal mluvčí policie Jan Bílek.

Pětatřicetiletý muž pak překročil státní hranici do Německa, kde směřoval k obci Waldsassen. „Následně vjel na zemědělskou plochu, kde po několika metrech z vozidla vystoupil a začal utíkat. Policisté ale muže následně zadrželi,“ dodal mluvčí.

Při pronásledování muž opakovaně ohrozil ostatní účastníky silničního provozu. „Po zadržení policisté zjistili, že má na základě rozhodnutí Okresního soudu v Chebu vysloven platný zákaz řízení,“ uvedl Bílek.

Hodnocení článku je 100 %. Ohodnoť článek i Ty!

Foto Se svolením Policie ČR

Štítky policie, cheb, honička

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Honička chebských policistů. Řidič nereagoval, ujížděl až do Německa  |  Krimi  |  Karlovarská Drbna - zprávy z Karlových Varů a Karlovarského kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.