Počasí dnes29 °C, zítra18 °C
Neděle 8. září 2024  |  Svátek má Mariana
Bez reklam

Žena bombardovala výhružnými zprávami svého expřítele, dělala mu zle v práci i na něj číhala před domem

S rozchodem se nechtěla jen tak smířit osmadvacetiletá žena z Karlových Varů. Svého o rok mladšího expartnera bombardovala SMS zprávami i vzkazy na sociálních sítích. Obtěžovala ho v práci i v místě bydliště. Dokonce si na něj i počkala před domem a udeřila ho skleněnou lahví do lahvi. Teď jí hrozí vězení.

Skoro půl roku musel snášet osmadvacetiletý muž teror od své bývalé přítelkyně. Ta za ním opakovaně chodila do práci i na něj čekala před jeho domem. „Když se dostala do jeho blízkosti, měla ho fyzicky napadat a vulgárně ho urážet. Dále ho měla neustále kontaktovat pomocí chatu na sociálních sítích nebo SMS zprávami. V těch vyhrožovala fyzickým napadením jemu, ale i přátelům, kolegům a rodinným příslušníkům,“ popisuje policejní mluvčí Jan Bílek.

Vše vygradovalo v noci, kdy na něj počkala před jeho bydlištěm. Pak ho kolem půlnoci napadla a udeřila skleněnou lahví do hlavy. Tu pak hodila po jeho současné přítelkyni. „Policisté z obvodního oddělení Karlovy Vary - město sdělili podezření ze spáchání přečinu nebezpečného pronásledování osmadvacetileté ženě z Karlových Varů. V případě prokázání viny ženě hrozí trest odnětí svobody až na jeden rok,“ uzavřel Bílek.

Hodnocení článku je 70 %. Ohodnoť článek i Ty!

Foto Pixabay.com

Štítky krimi, pronásledování, vyhrožování, stalking, napadení, pronásledovala bývalého přítele

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Žena bombardovala výhružnými zprávami svého expřítele, dělala mu zle v práci i na něj číhala před domem  |  Krimi  |  Karlovarská Drbna - zprávy z Karlových Varů a Karlovarského kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.