Počasí dnes13 °C, zítra18 °C
Pondělí 16. září 2024  |  Svátek má Ludmila
Bez reklam

S nadcházejícím létem se do Sokolova vrací cyklohlídky i společné hlídky strážníků a policistů

Od minulého týdne už jsou v Sokolově opět k vidění cyklohlídky městské policie. Ty ve městě fungují už přes 20 let. Díky tomu, že strážníci na kolech obsáhnou mnohem větší území než pěší hlídky, mohou se zaměřit i na odlehlejší místa jako jsou cyklostezky nebo Areál zdraví. Do jejich trasy ale patří i ostatní sportovní areály nebo městské parky.

„Už začátkem května vyrazily do ulic společné hlídky městské a státní policie. Tato osvědčená spolupráce funguje v Sokolově už řadu let. Společné hlídky vyráží do terénu třikrát týdně a pohybují se především v oblastech se zvýšenou mírou kriminality," informuje na svých webových stránkách město Sokolov. 

Trasa hlídek vede od Tesca, kde se často vyskytují skupinky mladých lidí, kteří obtěžují zákazníky obchodního domu, přes ulici Heyrovského, Křižíkovu a Hornickou až hlavnímu po vlakové nádraží. Letos byla do trasy hlídek zařazena i bývalá prodejna Plas, kde se často zdržují bezdomovci. Loni společné hlídky fungovaly do konce listopadu. Letos zatím přesný termín ukončení této spolupráce mezi městskou a státní policií není určený.

Ohodnoť článek

Autoři | Foto Město Sokolov

Štítky cyklohlídky, strážníci a policisté, hlídky na kolech

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

František Machač

Jenom jim vymýšlejí práci, aby něco dělali a vidělo se, že jsou tady k něčemu. Na uzavřených cestách pro cyklisty buzerují, jestli si náhodou někdo nedal pivo. Nikde jinde v cizině, se takovýma blbostma nikdo nezaobírá. Ať přijedou až na zavolání, to je něco jiného.

Pátek, 31. května 2024, 09:35Odpovědět

S nadcházejícím létem se do Sokolova vrací cyklohlídky i společné hlídky strážníků a policistů  |  Krimi  |  Karlovarská Drbna - zprávy z Karlových Varů a Karlovarského kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.