Počasí dnes18 °C, zítra21 °C
Sobota 27. dubna 2024  |  Svátek má Jaroslav
Bez reklam

Dvojice se pokusila ukrást dvě elektrokola, chytil je ale svědek. I tak jim hrozí vězení

Až tři roky vězení hrozí dvojici, která se pokusila v podzemních garážích v Chebu ukrást dvě elektrokola. Všiml si jich ale svědek, který je okřikl a krádež jim tak překazil. Zloději, kteří už byli dříve za krádeže odsouzeni, způsobili škodu za zhruba 70 tisíc korun.

K incidentu došlo v srpnu letošního roku, chebští policisté ale nyní zahájili trestní stíhání obou mužů. Ti si měli v podzemních garážích v Chebu všimnout dvou elektrokol, která se rozhodli ukrást. Odstranili z nich zabezpečení a plachtu a z garáží s koly odešli. „Při tom si jich všiml pozorný třiačtyřicetiletý cizinec, kterému bylo divné, že obvinění muži vedou dvě kola, která jsou k sobě uzamčená. Následně je okřikl, přičemž se toho dvaatřicetiletí muži zalekli, kola odhodili a z místa ihned utekli,“ uvedl policejní mluvčí Jan Bílek.

Svědek zavolal na policii a u kol počkal, dokud nepřijela hlídka. Zloději svým jednáním způsobili škodu zhruba 70 tisíc korun.

Oba muži už byli v minulosti za krádeže pravomocně odsouzeni, v případě prokázání viny jim tak hrozí až tři roky vězení.

Hodnocení článku je 100 %. Ohodnoť článek i Ty!

Foto Policie ČR

Štítky krimi, policie, krádež

Dvojice se pokusila ukrást dvě elektrokola, chytil je ale svědek. I tak jim hrozí vězení  |  Krimi  |  Karlovarská Drbna - zprávy z Karlových Varů a Karlovarského kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.