Počasí dnes14 °C, zítra19 °C
Pátek 3. května 2024  |  Svátek má Alexej
Bez reklam

Drogový dealer měl batoh plný marihuany. Prozradil ho typický zápach, který neunikl policejní hlídce

Batoh plný marihuany našli policisté u muže na nádraží v Karlových Varech. Drogového dealera prozradil silný charakteristický zápach omamné látky, který neunikl policejní hlídce. Kriminalisté zahájili trestní stíhání devatenáctiletého muže z Chebska, kterého obvinili z nedovolené výroby a jiného nakládání s omamnými a psychotropními látkami a s jedy.

„Obviněný muž měl od září loňského roku do června letošního roku ve Františkových Lázních prodat drogu zvanou marihuanu třem osobám téměř v padesáti případech. Drogy měl osobám prodávat při náhodném setkání nebo po předchozí domluvě. V dalších jednadvaceti případech měl jednomu z mužů marihuanu darovat,“ informoval mluvčí policie Jan Bílek.

Muže dopadli policisté z Obvodního oddělení Karlovy Vary – Rybáře při pěším výkonu služby, kdy prošli kolem obviněného muže, který stál nedaleko vlakového nádraží, přičemž ucítili silný zápach marihuany. Z toho důvodu se rozhodli muže zkontrolovat. Následně u něj v batohu nalezli téměř 300 gramů marihuany, kterou měl v úmyslu prodat svým známým. Muž byl na místě policisty zadržen. V případě prokázání viny mu hrozí trest odnětí svobody až na pět let.

Hodnocení článku je 20 %. Ohodnoť článek i Ty!

Foto Pixabay.com

Štítky drogový dealer, prodával marihuanu, zadržený dealer, marihuana v batohu

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Drogový dealer měl batoh plný marihuany. Prozradil ho typický zápach, který neunikl policejní hlídce  |  Krimi  |  Karlovarská Drbna - zprávy z Karlových Varů a Karlovarského kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.