Počasí dnes14 °C, zítra19 °C
Pátek 3. května 2024  |  Svátek má Alexej
Bez reklam

Řidič mercedesu driftoval v zámeckém parku i v těsné blízkosti dětského hřiště, policie hledá svědky

Naprosto nepochopitelně si počínal pětačtyřicetiletý muž, který se svým vozem značky Mercedes-Benz sjel ze silnice a driftoval na travnatých plochách v Sokolově. S autem kroužil u dětských prolézaček a nestyděl se ani vjet na trávník v zámeckém parku. Škody, které napáchal, se pohybují v řádech desítek tisíc. Policisté nyní hledají svědky.

K události, o níž policie informuje až nyní, došlo 1. listopadu od 16:30 do 16:45. „V odpoledních hodinách měl řidič nejdříve vjet na travnatou plochu v Husových sadech a poblíž dětského hřiště se začít na trávě s vozidlem točit v kruzích. Po chvíli měl přejet k nedalekému Zámeckému parku, kde měl poblíž zámečku opět vjet na travnatou plochu a začít se s automobilem znovu točit v kruzích,“ popisuje policejní mluvčí Jakub Kopřiva.

Následně se vydal přes ulice Zámecká, Vrchlického a Křížová na parkoviště v ulici Komenského, kde s vozidlem zastavil. Policisté vyčíslili škody na zhruba 40 tisíc korun a případem se nadále zabývají pro podezření ze spáchání přečinu poškození cizí věci.

„V souvislosti s tímto případem se obracíme na veřejnost, pokud někdo viděl uvedené jednání pětačtyřicetiletého muže, nebo událost zaznamenala palubní kamera ve vozidle, aby předal policistům informace prostřednictvím bezplatné tísňové linky 158,“ doplnil Kopřiva. Jakékoliv další informace k této události, které pomohou při vyšetřování, je taktéž možné sdělit policistům na kterémkoliv obvodním oddělení.

Hodnocení článku je 74 %. Ohodnoť článek i Ty!

Foto Policie ČR

Štítky poškození cizí věci, driftoval na trávě, poškodil trávník, řidič mercedesu, Sokolov

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Řidič mercedesu driftoval v zámeckém parku i v těsné blízkosti dětského hřiště, policie hledá svědky  |  Krimi  |  Karlovarská Drbna - zprávy z Karlových Varů a Karlovarského kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.