Počasí dnes22 °C, zítra15 °C
Čtvrtek 2. května 2024  |  Svátek má Zikmund
Bez reklam

Muž s naléhavou potřebou odplout po Ohři do Ústí se v půjčovně zmocnil kánoe. Převrátil se přímo před policejní hlídkou

Velmi zvláštní případ zažili v jedné půjčovně s vodáckým vybavením na Karlovarsku ,kam přišel šestatřicetiletý zákazník. Ten měl jednomu ze zaměstnanců sdělit, že by si chtěl vypůjčit loď, jelikož musí odplout do Ústí nad Labem. Poté projevil přání loď zakoupit, což zaměstnanci půjčovny odmítli.

„Vzhledem k tomu, že se muž choval velmi zvláštně, raději pracovníci půjčovny oznámili událost na linku 158. Ještě než na místo dorazila policejní hlídka, využil podivný zákazník nepozornosti a bez svolení se zmocnil jedné z kánoí. Vzal si také plovací vestu a pádlo a začal plout po proudu řeky Ohře,“ popsal incident mluvčí policie Jan Bílek.

Zaměstnanec půjčovny muže začal pádlujícího muže v kanoi sledovat podél řeky na jízdním kole. Svérázný vodák se ale po několika stech metrech plavby převrhl s lodí u levého břehu. Tam už na něj ale čekala policejní hlídka, která ho převzala do své péče. Přestupkové jednání muže následně policisté oznámili příslušnému správnímu orgánu. Proč potřeboval muž tak naléhavě odplout do Ústí nad Labem není známo.

Hodnocení článku je 100 %. Ohodnoť článek i Ty!

Foto Policie ČR

Štítky ukradl kanoi, půjčovna lodí, odcizil loď

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Muž s naléhavou potřebou odplout po Ohři do Ústí se v půjčovně zmocnil kánoe. Převrátil se přímo před policejní hlídkou  |  Krimi  |  Karlovarská Drbna - zprávy z Karlových Varů a Karlovarského kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.