Počasí dnes12 °C, zítra16 °C
Středa 8. května 2024  |  Svátek má Statní svátek
Bez reklam

Policisté už vypátrali a zadrželi uprchlého vězně, necelé tři dny se skrýval v Karlových Varech

Necelé tři dny si užíval svobody osmačtyřicetiletý vězeň, který v úterý uprchl z nestřeženého pracoviště v jedné karlovarské firmě. Policisté ho vypátrali a zadrželi v Karlových Varech. Následně ho policie eskortovala zpět do věznice a čeká ho potrestání za maření výkonu úředního rozhodnutí.   

Kvůli uprchlému vězni zorganizovala policie rozsáhlou pátrací akci. Dotyčný se nyní vrátí do věznice, kde si odpykává trest za majetkovou trestnou činnost a maření výkonu úředního rozhodnutí. O zadržení vězně informoval mluvčí policie Jan Bílek. 

Na útěku zatím stále ještě zůstává jiný vězeň, který uprchl rovněž v úterý z nestřeženého pracoviště firmy MEA v Plzni. „Je hledaný od úterý 2. května 12:30 hodin, kdy vyšel najevo jeho odchod z pracoviště. Hledaný je 178 centimetrů vysoký, má hubenou postavu, modré oči, na krátko střižené hnědé vlasy. Byl oblečen do pracovních kalhot černé barvy, trička šedé barvy a mikiny tmavě zelené barvy. Policisté přijmou k hledané osobě jakékoliv informace na bezplatné tísňové lince Policie České republiky 158 nebo na kterékoliv policejní služebně,“ informovala mluvčí policie Dagmar Brožová. Podle policie není uprchlík nebezpečný.

Ohodnoť článek

Autoři | Foto Policie ČR, Jan Luxík,

Štítky vězeň na útěku, uprchlý vězeň, utekl vězeň, nestřežené pracoviště

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Policisté už vypátrali a zadrželi uprchlého vězně, necelé tři dny se skrýval v Karlových Varech  |  Krimi  |  Karlovarská Drbna - zprávy z Karlových Varů a Karlovarského kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.