Počasí dnes5 °C, zítra7 °C
Pátek 19. dubna 2024  |  Svátek má Rostislav
Bez reklam

Muž dal seniorce pěstí, poté utekl s její kabelkou

Až desetileté vězení hrozí dvaadvacetiletému muži, který napadl seniorku v Karlových Varech. Ženě dal pěstí do obličeje a poté se s ní přetahoval o kabelku. S tou sice utekl, ale policisté útočníka vypátrali a obvinili.

Karlovarští kriminalisté již zahájili trestní stíhání muže z Toužimi. Viní ho ze spáchání zvlášť závažného zločinu loupeže a přečinu neoprávněného opatření, padělání a pozměnění platebního prostředku.

K události došlo koncem minulého týdne. Po deváté hodině ranní měl muž na stezce nad řekou Ohře v Karlových Varech křičet na třiasedmdesátiletou ženu a požadovat peníze. 

„Žena mu odpověděla, že peníze nemá a obviněný jí okamžitě udeřil pěstí do oblasti hlavy. Poté, co žena upadla, tak jí muž začal vytrhávat kabelku z ruky. Poté ženu vláčel několik metrů po zemi, až do doby, než se přetrhl popruh kabelky. Následně dvaadvacetiletý muž vzal kabelku a z místa utekl,“ uvedl v tiskové zprávě policejní mluvční Jakub Kopřiva

Žena měla v kabelce mobil, peníze, doklady a kartu. Po několika hodinách se však kriminalistům podařilo muže dopadnout. 

„Policejní komisař podal státnímu zástupci podnět k vydání návrhu na vzetí obviněného muže do vazby, což akceptoval. Na základě rozhodnutí soudu byl muž vzat do vazby. V případě prokázání viny hrozí dvaadvacetiletému muži trest odnětí svobody až na deset let,“ dodal Kopřiva.

Hodnocení článku je 100 %. Ohodnoť článek i Ty!

Foto pixabay.com

Štítky útok, policie, seniorka, napadení, karlovarsko

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Muž dal seniorce pěstí, poté utekl s její kabelkou  |  Krimi  |  Karlovarská Drbna - zprávy z Karlových Varů a Karlovarského kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.