Počasí dnes21 °C, zítra25 °C
Pondělí 29. dubna 2024  |  Svátek má Robert
Bez reklam

Z auta zabaveného exekutorem sundal botičku a odjel. Hrozí mu vězení

Kuriozní případ řešili před nedávnem policisté z Aše. Osmačtyřicetiletý muž tam ze svého exekučně zabaveného automobilu demontoval „botičku“ a následně odjel. Za to mu v případě odsouzení hrozí až dva roky za mřížemi.

„Na osobní vozidlo osmačtyřicetiletého muže byla soudním vykonavatelem exekuce nainstalována „botička“. Ještě tentýž den ale muž své vozidlo potřeboval a i přesto, že byl exekutorem poučen o nakládání s ním, tak se rozhodl „botičku“ demontovat,“ shrnul mluvčí policie Jakub Kopřiva.

Nejdříve to zkoušel přineseným nářadím, ale tím se mu to nepodařilo a „botičku“ navíc poškodil. Následně vypustil pneumatiku a „botičku“ z ní sundal. Tu poté odnesl do sklepa, dohustil pneumatiku a osobním automobilem z místa odjel. „Po vyřízení potřebných soukromých věcí měl muž automobil zaparkovat na parkovišti v jiné ulici,“ dodal Kopřiva.

Když se exekutor o dva dny později dostavil na parkoviště kvůli odtahu vozidla, tak automobil nenašel a celou věc oznámil na policii. „Osmačtyřicetiletý muž následně policistům přiznal, že „botičku“ demontoval a s automobilem odjel. Poškozený technický prostředek k zabránění pohybu vozidla vydal policistům,“ doplnil mluvčí.

Hodnocení článku je 100 %. Ohodnoť článek i Ty!

Autoři | Foto Policie ČR

Štítky , policie, exekutor, botička, soudní exekutor

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Z auta zabaveného exekutorem sundal botičku a odjel. Hrozí mu vězení  |  Krimi  |  Karlovarská Drbna - zprávy z Karlových Varů a Karlovarského kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.