Počasí dnes16 °C, zítra20 °C
Pátek 29. března 2024  |  Svátek má Taťána
Bez reklam

Karlovarská pěstírna konopí ukrývala téměř stovku rostlin

Policisté v Karlových Varech odhalili pěstírnu konopí. Nacházela se v ní téměř stovka rostlin, nejvyšší vyrostly do výšky zhruba 250 centimetrů. Muži ze Sokolovska hrozí až desetileté vězení.

Karlovarští kriminalisté stíhají třiačtyřicetiletého muže. Obvinili ho z nedovolené výroby a jiného nakládání s omamnými a psychotropními látkami a s jedy.

„Obviněný muž měl pěstírnu neoprávněně provozovat v pronajatých prostorech v Karlových Varech. Nejméně od poloviny července do čtvrtka 4. srpna letošního roku měl v těchto prostorech pěstovat konopí takzvaným indoor způsobem, tedy pomocí umělého osvětlení, zabudované ventilace či speciálního substrátu,“ popsal policejní mluvčí Jakub Kopřiva.

Policisté zajistili téměř sto rostlin konopí různého vzrůstu až do výšky 250 centimetrů. „Z toho by mohl obviněný vyrobit více než tisíc gramů drogy marihuana. V případě prokázání viny hrozí muži, jehož vyšetřování probíhá na svobodě, trest odnětí svobody až na 10 let,“ dodal Kopřiva.

Hodnocení článku je 54 %. Ohodnoť článek i Ty!

Autoři | Foto Policie ČR

Štítky konopí, pěstírna, policie, Karlovy Vary, rostliny, okres Sokolov

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Richard Schmidtmajer

Před chvílí jsem četl na drbně článek o řidiči, který měl zákaz řízení, srazil chodce, odtáhl jej ze silnice, neposkytl mu pomoc a ujel, Chodec nakonec v nemocnici zemřel. Takový čin si prý zaslouží, podle soudce, dva a půl roku vězení. Marihuana, kterou již mnoho zemí legalizovalo protože není nebezpečnější než alkohol, si zaslouží desetiletý trest? No to tedy nevím, nevím kde je spravedlnost.

Pátek, 12. srpna 2022, 06:58Odpovědět

Karlovarská pěstírna konopí ukrývala téměř stovku rostlin  |  Krimi  |  Karlovarská Drbna - zprávy z Karlových Varů a Karlovarského kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.