Počasí dnes6 °C, zítra6 °C
Sobota 20. dubna 2024  |  Svátek má Marcela
Bez reklam

Opilý řidič nezvládl řízení a poničil v Chebu tři zaparkovaná vozidla

Škodu přibližně za 300 tisíc korun způsobil neděli pozdě večer opilý jednatřicetiletý řidič. Podle všeho nezvládl řízení a přejel do protisměru, kde následně poškodil tři zaparkované automobily. Policistům po nehodě nadýchal 1,8 promile. Při incidentu se nikdo nezranil.

K události došlo v neděli pozdě v noci na chebské Jungmannově ulici. Opilý jednatřicetiletý řidič svým vozidlem značky Ford tam naboural další tři automobily, které stály zaparkované podél vozovky v protisměru.

Řidič zřejmě nezvládl řízení a přejel do protisměru. Následně měl narazit do zaparkovaného automobilu značky Hyundai, které bylo po nárazu odraženo a taktéž narazilo do dalšího zaparkovaného vozidla značky Ford. Ten poté ještě narzil do třetího vozu značky Mercedes-Benz,“ upřesnil policejní mluvčí Jakub Kopřiva a doplnil, že řidič na místě způsobil škodu za přibližně 300 tisíc korun.

Policisté jej po nehodě podrobili také orientační dechové zkoušce. „Ta vyšla s pozitivním výsledkem 1,8 promile,“ informoval Kopřiva. Přesná příčina a okolnosti dopravní nehody nyní prošetřují chebští policisté.

Ohodnoť článek

Autoři | Foto Policie ČR

Štítky řidič, opilý, alkohol, nehoda, Cheb, policie, vozidlo, Karlovarský, Ford Motor Company, Hyundai, Mercedes-Benz

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Opilý řidič nezvládl řízení a poničil v Chebu tři zaparkovaná vozidla  |  Krimi  |  Karlovarská Drbna - zprávy z Karlových Varů a Karlovarského kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.