Počasí dnes5 °C, zítra7 °C
Pátek 19. dubna 2024  |  Svátek má Rostislav
Bez reklam

Obviněný měl napadnout spícího muže. Hrozí mu vězení

Až desetileté vězení hrozí obviněnému, který letos v červenci napadl spícího muže v jeho bytě. Napadeného obviňoval z toho, že mu vykradl sklep. Když se o potyčku začali zajímat sousedé, agresor z bytu utekl.

Sokolovští kriminalisté trestně stíhají čtyřiadvacetiletého muže z Horního Slavkova. Obvinili ho ze spáchání zvlášť závažného zločinu loupeže a přečinu porušování domovní svobody. 

„Obviněný měl poničit vstupní dveře do bytové jednotky v Rotavě. Následně měl vstoupit do bytu a fyzicky napadnout spícího sedmadvacetiletého muže. Po chvíli mělo mezi muži dojít ke strkanici a přitom měl čtyřiadvacetiletý muž sedmadvacetiletého muže obviňovat z vykradení sklepu. Poté měl chtít obviněný po muži finanční prostředky. Ten mu je ovšem nedal, a tak si chtěl obviněný vzít z bytu elektroniku. Postupně se měl snažit pod pohrůžkou vzít tablet, televizor či herní konzoly,“ popsal policejní mluvčí Jakub Kopřiva

Poté se o potyčku začali zajímat sousedé. Když do bytu přišli, čtyřiadvacetiletý muž z místa utekl. Nic neodnesl. Poničením dveří měl způsobit škodu přibližně tři tisíce korun. „Sedmadvacetiletý muž musel po fyzickém napadení vyhledat lékařské ošetření v nemocnici. V případě prokázání viny hrozí čtyřiadvacetiletému muži trest odnětí svobody až na deset let,“ dodal Kopřiva.

Ohodnoť článek

Autoři | Foto Jan Luxík

Štítky napadení, policie, útok, Horní Slavkov, Rotava, věznice

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Obviněný měl napadnout spícího muže. Hrozí mu vězení  |  Krimi  |  Karlovarská Drbna - zprávy z Karlových Varů a Karlovarského kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.