Počasí dnes10 °C, zítra16 °C
Čtvrtek 28. března 2024  |  Svátek má Soňa
Bez reklam

V Nejdku narazil motocyklista do zaparkovaného auta. Na místě zemřel

, aktualizováno 19. června 2022, 16:41

V Nejdku na Karlovarsku zemřel dnes odpoledne řidič motocyklu, který narazil do zaparkovaného auta. Příčiny a okolnosti tragické nehody policie vyšetřuje, informovala krajská policejní mluvčí.

„Nehoda se stala v Karlovarské ulici, kde došlo ke střetu motocyklu se zaparkovaným autem. Řidič utrpěl zranění, kterým na místě podlehl,“ uvedla mluvčí policie Kateřina Pešková. Policisté nyní nehodu vyšetřují, řidiči musí počítat s dopravním omezením.

Na místě zasahovaly dvě jednotky hasičů, které zajistili místo nehody a následně asistovali odtahové službě. Na místě byla nutná také první psychologická intervence pro přítomné příbuzné řidiče motorky, uvedli karlovarští hasiči na Facebooku.

„Třicetiletý řidiči motocyklu značky Yamaha jel po ulici Karlovarská směrem na obec Pozorka, kdy zřejmě v důsledku vysoké rychlosti nezvládl řízení a narazil do zadní části zaparkovaného vozidla značky Suzuki. V důsledku toho došlo k vyjetí motocyklu mimo vozovku a k pádu řidiče,“ doplnila Pešková s tím, že přesná příčina a okolnosti nehody jsou v šetření.

Ohodnoť článek

Autoři , | Foto HZS Karlovarského kraje

Štítky ČR, nehoda, úmrtí, Nejdek, motocykl, Karlovarský kraj, Yamaha, Suzuki, Facebook

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

V Nejdku narazil motocyklista do zaparkovaného auta. Na místě zemřel  |  Krimi  |  Karlovarská Drbna - zprávy z Karlových Varů a Karlovarského kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.