Počasí dnes21 °C, zítra25 °C
Pondělí 29. dubna 2024  |  Svátek má Robert
Bez reklam

Policisté hledají svědky incidentu na dálnici D6, motorista tam zablokoval autem a okradl řidičku jiného vozu

Policisté z Chebska hledají svědky neobvyklé události, kdy motorista na dálnici D6 přinutil zastavit automobil, za jehož volantem seděla jedenačtyřicetiletá žena. Následně ženu okradl o cennosti a odjel.

Incident se stal 29. května v době od 17:30 hodin do 17:45 hodin na dálnici D6, konkrétně mezi 160. až 164. kilometrem, tedy v úseku od čerpací stanice MOL u obce Odrava ke sjezdu Cheb – Dolní Dvory. „Pětačtyřicetiletý řidič osobního automobilu značky Škoda Octavia, jedoucí ve směru na Cheb, měl dojet vozidlo značky Opel Zafira, které řídila jemu známá žena. Následně měl muž vozidlo značky Opel předjet a začít zpomalovat. Několika dalšími manévry jí měl ohrozit a nakonec donutit automobil zastavit mezi 163,5 a 164 kilometrem. Poté měl muž vyběhnout z vozidla, otevřít u automobilu dveře u spolujezdce a ženě ze sedadla odcizit mobilní telefon s platební kartou a finanční hotovostí,“ uvedl mluvčí policie Jakub Kopřiva.

Kriminalisté teď žádají případné svědky této události, kteří v inkriminovanou dobu místem projížděli, a událost mohla zaznamenat palubní kamera v jejich vozidle, aby volali na bezplatnou telefonní linku 158 či na telefonní číslo 974372492.

Hodnocení článku je 40 %. Ohodnoť článek i Ty!

Autoři | Foto Policie ČR

Štítky přepadl řidičku, okradl řidičku, pátrání, incident na dálnici D6, dálnice, okres Cheb, Cheb, Opel, Odrava, Dolní Dvůr, Škoda Octavia, Opel Zafira

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Policisté hledají svědky incidentu na dálnici D6, motorista tam zablokoval autem a okradl řidičku jiného vozu  |  Krimi  |  Karlovarská Drbna - zprávy z Karlových Varů a Karlovarského kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.