Počasí dnes5 °C, zítra7 °C
Pátek 19. dubna 2024  |  Svátek má Rostislav
Bez reklam

Úspěch karlovarských strážníků. Z vody vylovili neposednou hůl důchodkyně

Pořádnou porci důvtipu, vynalézavosti i zručnosti předvedli karlovarští strážci zákona, když se na ně obrátila smutná důchodkyně. Důvodem špatné nálady seniorky bylo, že jí z ruky vyklouzla treková hůl přímo do vody. Hlídka městské si vyhradila čas a pomocí lan i karabin předmět vylovili.

Prosba o vylovení zdravotnické pomůcky strážníky z počátku překvapila. S podobnou žádostí se totiž na ně lidé neobrací každý den. Přesto si věděli rady a vrhli se na pomoc sedmdesátileté ženy, která přicestovala do lázeňského města návštěvu. 

Hůl zůstala uvězněná pod mostem, který spojuje Divadelní náměstí a ulici Starou Louku. Vodní tok jí zachytil v 'nejlepším' místě, jak jinak, než uprostřed,“ popsala Městská policie Karlovy Vary případ.

Strážníci při pohledu na plavající berličku narychlo vymysleli účinný plán. Pomocí lan, karabin začali lovit hůl a byli úspěšní, což ocenila nejen žena v důchodovém věku ale také kolemjdoucí, kteří fandili hlídce. „Spokojená turistka se tak mohla vydat za dalšími krásami lázeňského města,“ dodali strážníci. 

Ohodnoť článek

Autoři | Foto MP Karlovy Vary

Štítky Karlovy Vary, Berle, Výlov, Turistika, Divadelní náměstí

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Úspěch karlovarských strážníků. Z vody vylovili neposednou hůl důchodkyně  |  Krimi  |  Karlovarská Drbna - zprávy z Karlových Varů a Karlovarského kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.