Počasí dnes10 °C, zítra16 °C
Čtvrtek 28. března 2024  |  Svátek má Soňa
Bez reklam

Muž chtěl peníze od rodičů. Hrozil, že jim zapálí dům

Vězení hrozí muži, který opakovaně vyhrožoval svým rodičům. Požadoval od nich peníze a hrozil, že je usmrtí nebo jim zapálí dům, pokud finance nedostane. Kromě toho ničil jejich majetek.

Sokolovští kriminalisté zahájili trestní stíhání třiadvacetiletého muže z Kraslic. Obvinili ho ze spáchání přečinu nebezpečného vyhrožování. To začalo, když se dotyčný odstěhoval od rodičů.

„Muž měl v posledních třech letech obtěžovat a vyhrožovat svým rodičům. Při návštěvách svých rodičů po nich měl požadovat finanční prostředky. V případě, že mu rodiče peníze nedali, tak jim měl ve většině případů začít vulgárně nadávat a vyhrožovat usmrcením či zapálením domu. Rodiče měl obviněný muž navštěvovat podle potřeby a vždy po nich měl požadovat finanční prostředky. Přitom měl navíc ničit majetek v domě či na zahradě,“ shrnul policejní mluvčí Jakub Kopřiva

Loni na podzim ho do domu nepustili, a tak mladík poničil několik zahradních kovových židlí a následně se snažil vyrazit vchodové vstupní dveře do domu.

„Po tomto incidentu již dvaašedesátiletý muž společně s pětašedesátiletou ženou ze strachu o svůj život vše oznámili na policii. V případě prokázání viny hrozí muži trest odnětí svobody až na jeden rok,“ dodal Kopřiva.

Hodnocení článku je 66 %. Ohodnoť článek i Ty!

Autoři | Foto pixabay.com

Štítky policie, vyhrožování, krimi, syn, rodiče, dům, peníze, Kraslice

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Muž chtěl peníze od rodičů. Hrozil, že jim zapálí dům  |  Krimi  |  Karlovarská Drbna - zprávy z Karlových Varů a Karlovarského kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.