Počasí dnes8 °C, zítra7 °C
Úterý 23. dubna 2024  |  Svátek má Vojtěch
Bez reklam

Recidivista onanoval na veřejnosti, vloupal se do auta a bytu. Hrozí mu až deset let vězení

Až deset let vězení hrozí sedmatřicetiletému recidivistovi ze Sokolovska, kterého obvinili karlovarští policisté ze spáchání hned několika trestných činů. Kromě onanování na veřejnosti se měl muž vloupat do auta, bytu, kde spala mladá žena, a měl také obtěžovat jinou ženu, které navíc ukradl mobilní telefon. Muže policie zadržela a umístila do vazby.

K prvnímu incidentu došlo už v polovině listopadu na Chomutovsku, kde měl sedmatřicetiletý muž onanovat na veřejnosti před několika lidmi. Odtud se přemístil na Sokolovsko, kde se nejdříve vloupal do zaparkovaného auta, ze kterého ukradl počítač, a do bytu.

Od vloupání ho neodradil ani fakt, že v bytě spala jednadvacetiletá žena. „Muž měl začít byt prohledávat a nakonec z něj odcizit finanční hotovost a mobilní telefon. Když se žena probudila a začala křičet, tak z bytu okamžitě utekl,“ uvedl policejní mluvčí Jakub Kopřiva.

Jeho řádění pokračovalo v polovině prosince v Sokolově, kde potkal ženu, kterou pronásledoval až do paneláku a nastoupil s ní i do výtahu. Tam jí začal podle policie osahávat a později ji měl také vyhrožovat s holicím strojkem v ruce, přičemž tvrdil, že se jedná o nůž. „Žena se ho měla zeptat, co to drží v ruce a po zastavení výtahu odejít. Muž se ale za ženou rozeběhl, vrhnul se na ní a z kapsy jí vzal mobilní telefon. Poté z místa utekl," popsal Kopřiva. 

Během pár dní se policii podařilo muže zadržet. Na základě rozhodnutí soudu byl vzat do vazby a je obviněn ze spáchání zvlášť závažného zločinu loupeže a přečinů krádeže, porušování domovní svobody a výtržnictví. „V případě prokázání viny hrozí muži, který již byl v minulosti za krádeže či výtržnictví pravomocně odsouzen, trest odnětí svobody až na deset let,“ uzavřel mluvčí.

Ohodnoť článek

Autoři | Foto Jan Luxík

Štítky krimi, policie, recidivista, zadržení, mobilní telefon, okres Sokolov, okres Chomutov, věznice, Sokolov

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Recidivista onanoval na veřejnosti, vloupal se do auta a bytu. Hrozí mu až deset let vězení  |  Krimi  |  Karlovarská Drbna - zprávy z Karlových Varů a Karlovarského kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.