Počasí dnes13 °C, zítra19 °C
Pátek 29. března 2024  |  Svátek má Taťána
Bez reklam

Mám kartu v autě, tvrdil prodavačkám, pak utekl. Muže natočila kamera v obchodě

Sokolovští policisté pátrají po muži, který si z prodejny oblečení na Sokolovsku odnesl bez zaplacení čtyři trika. Použil taktiku, že si zapomněl platební kartu v autě a skočí si pro ni, nakonec ale utekl a nezaplatil. Muže natočila bezpečnostní kamera, policisté se obrací na veřejnost, zda ho někdo nepozná.

Muž přišel do prodejny už 11. října kolem čtvrté hodiny odpoledne. Vybral si několik triček, které si pak odnesl do kabinky. „Vybraná trika měl chtít zaplatit platební kartou, kterou si měl údajně zapomenout ve vozidle. Po krátké diskuzi s prodavačkami měl muž z prodejny utéct i se čtyřmi triky, které nezaplatil,“ popsal policejní mluvčí Jakub Kopřiva.

Muž si z obchodu odnesl čtyři trika

Nevybral si levná trička, jedno bylo v hodnotě asi dva a půl tisíce korun, celkem tak způsobil škodu za deset tisíc. Muže zaznamenaly bezpečnostní kamery. Byl oblečený do černé mikiny s bílým znakem na levém prsu, černých kalhot, červených sportovních bot a na hlavě měl bílou kšiltovku s nápisem CZECH.

„V případě jakýchkoliv informací k hledanému muži volejte na linku 158 nebo se obraťte na nejbližší policejní služebnu,“ dodal mluvčí.

Hodnocení článku je 50 %. Ohodnoť článek i Ty!

Foto Policie ČR

Štítky sokolov, policie, pátrání, zloděj, okres Sokolov

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Mám kartu v autě, tvrdil prodavačkám, pak utekl. Muže natočila kamera v obchodě  |  Krimi  |  Karlovarská Drbna - zprávy z Karlových Varů a Karlovarského kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.