Počasí dnes13 °C, zítra18 °C
Pátek 17. května 2024  |  Svátek má Aneta
Bez reklam

U Boučí se srazila tři osobní auta, dva lidé zemřeli, pět je zraněných

, aktualizováno 10. prosince 2021, 14:30

Na silnici 210 u Boučí na Sokolovsku se v pátek ráno srazila dvě osobní auta a dodávka. Při nehodě jeden člověk utrpěl zranění neslučitelná se životem, kterým na místě podlehl. Dalších šest lidí se zranilo. Jedna ze zraněných ale krátce po převozu do nemocnice také zemřela, potvrdila mluvčí Karlovarské krajské nemocnice Markéta Singerová. V místě nehody zasahovaly všechny složky záchranného systému až do 12:00. Krátce po poledni se silnice opět zprůjezdnila, informoval krajský policejní mluvčí Jakub Kopřiva.

Podle serveru dopravniinfo.cz se nehoda stala okolo 7:00 na silnici mezi Svatavou a Dolními Nivami před odbočkou na Boučí. Na místo vyjela policie, hasiči i vozy záchranné služby.

„Na místě zasahovalo pět vozů záchranné služby. Celkem jsme ošetřili sedm lidí, z toho jedna, zaklíněná řidička, i přes resuscitaci zraněním podlehla. Další osoba byla se středně těžkým zraněním převezena na emergency karlovarské nemocnice," popsal zásah u tragické nehody mluvčí karlovarské záchranné služby Radek Hes. Na místo nehody byl původně povolán i vrtulník, ten ale kvůli nízké oblačnosti nakonec nemohl na místo dorazit.

Hodnocení článku je 30 %. Ohodnoť článek i Ty!

Autoři | Foto ZZS KVK

Štítky ČR, nehoda, úmrtí, Sokolovsko, silnice, úraz, Karlovarská krajská nemocnice, okres Sokolov, Boučí, zdravotnická záchranná služba, Svatava

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

U Boučí se srazila tři osobní auta, dva lidé zemřeli, pět je zraněných  |  Krimi  |  Karlovarská Drbna - zprávy z Karlových Varů a Karlovarského kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.