Počasí dnes12 °C, zítra11 °C
Neděle 29. září 2024  |  Svátek má Michal
Bez reklam

V listopadu na silnicích v Karlovarském kraji zemřeli dva lidé, loni nikdo

Letos v listopadu zemřeli při dopravních nehodách na silnicích v Karlovarském kraji dva lidé, ve stejném měsíci loni nikdo. Od začátku roku si nehody v kraji vyžádaly 13 životů.

Smrtelná nehoda se stala 21. listopadu u Boče na Karlovarsku. Na silnici I/13 z Karlových Varů na Chomutov se srazila tři osobní auta. Při nehodě jeden člověk zemřel, další byl zraněný. Další člověk při nehodě zemřel 29. listopadu v Sokolově. Řidič osobního auta tam srazil na přechodu chodce. Muž, ročník 1944, podlehl zraněním na místě.

V neděli večer došlo na silnici z Karlových Varů směrem na Chomutov k tragické dopravní nehodě. Srazila se tři osobní auta, dvě čelně. Při nehodě zemřel jeden z řidičů. Silnice byla několik hodin uzavřená.

V kraji se během listopadu stalo 119 nehod, což je o 16 méně než loni. Při nehodách bylo pět lidí těžce zraněno, 13 lehce. Škoda byla vyčíslena na 6,91 milionu korun, což je pod ročním průměrem.

V Sokolově auto srazilo chodce, muž střet nepřežil

Řidič osobního auta včera v podvečer v Sokolově srazil na přechodu chodce, který nehodu nepřežil. Muž, ročník 1944, podlehl zraněním na místě. Okolnosti a příčinu nehody vyšetřují policisté.

Nejčastější příčinou nehod bylo nepřizpůsobení jízdy okolnostem, následuje nepřiměřená rychlost. Nejvíce nehod se v Karlovarském kraji stalo 9. listopadu, policie jich zaznamenala deset.

Ohodnoť článek

Autoři | Foto HZS Karlovarského kraje

Štítky krimi, nehoda, policie, Karlovarský kraj, silnice, havárie, Karlovy Vary, Chomutov, Sokolov, Boč

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

V listopadu na silnicích v Karlovarském kraji zemřeli dva lidé, loni nikdo  |  Krimi  |  Karlovarská Drbna - zprávy z Karlových Varů a Karlovarského kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.