Počasí dnes18 °C, zítra16 °C
Sobota 4. května 2024  |  Svátek má Květoslav
Bez reklam

Opilý řidič zdemoloval autem světelný poutač u čerpací stanice a zapíchl se pod kamion

Do světelného reklamního sloupu u čerpací stanice a do stojícího kamionu narazil osobní automobil poblíž Lokte na Sokolovsku. Uvnitř zdemolovaného automobilu značky Škoda zůstal zaklíněný a zraněný dvaadvacetiletý řidič. Příčinou hrozivě vyhlížející nehody byl alkohol a vysoká rychlost.

Nehoda se stala na dálnici D6 ve směru od Sokolova. „Při vjezdu do čerpací stanice nepřizpůsobil řidič osobního automobilu rychlost tomuto manévru. Při odbočování na čerpací stanici měl nejdříve vjet mimo silnici, poté narazil levou přední částí vozidla do valu hlíny. Ovšem ani to automobil nezastavilo, vozidlo pokračovalo dále v jízdě. Následně auto narazilo do zadní části zaparkovaného návěsu a nakonec ještě do světleného reklamního sloupu u čerpací stanice,“ informoval o nehodě mluvčí policie Jakub Kopřiva.

Přivolaní hasiči zraněného řidiče vyprostili a předali do péče posádce záchranné služby. Ta ho odvezla do nemocnice, kde zůstal hospitalizován. Spolujezdec z havarovaného vozidla vyvázl bez zranění. Po příjezdu policejní hlídky se řidič podrobil orientační dechové zkoušce na přítomnost alkoholu, která vyšla s pozitivním výsledkem 1,77 promile. Způsobená škoda byla předběžně odhadnuta na částku 420 tisíc korun.

Hodnocení článku je 74 %. Ohodnoť článek i Ty!

Autoři | Foto HZS KVK + Policie ČR

Štítky nehoda, hasiči, zaklíněný řidič, zraněný řidič, nehoda se zraněním, čerpací stanice, ŠKODA AUTO a.s., okres Sokolov, Sokolov, Dálnice D6

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Opilý řidič zdemoloval autem světelný poutač u čerpací stanice a zapíchl se pod kamion  |  Krimi  |  Karlovarská Drbna - zprávy z Karlových Varů a Karlovarského kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.