Počasí dnes17 °C, zítra21 °C
Neděle 19. května 2024  |  Svátek má Ivo
Bez reklam

Silně opilá řidička narazila na Chebsku do značky a sloupu

Případ nezodpovědné mladé řidičky zaměstnal chebské policisty. Žena usedla za volant silně opilá a během své jízdy poničila dopravní značku i sloup telefonního vedení. Policisté jí v krvi naměřili přes tři promile alkoholu.

Jednatřicetiletá žena projížděla svým vozem značky Citroën směrem od Odravy k Nedbanicím na Chebsku, když špatně odhadla rychlost jízdy a autem vyjela za krajnici. Při manévru se jí podařilo narazit do svislé dopravní značky a sloupu telefonního vedení. „Po příjezdu policejní hlídky se řidička odmítla podrobit orientační dechové zkoušce. Zdravotnickou záchrannou službou byla po chvíli převezena se zraněním k ošetření do nemocnice,“ uvedla mluvčí karlovarských policistů Eva Valtová.

Proč se řidička zdráhala podstoupit test na alkohol, se ukázalo při lékařském vyšetření. Rozbor po odběru biologického materiálu ukázal, že žena řídila se 3,42 promile v krvi. „Způsobená celková škoda při dopravní nehodě byla předběžně odhadnuta na téměř 200 tisíc korun,“ dodala Valtová.

Hodnocení článku je 100 %. Ohodnoť článek i Ty!

Autoři | Foto Policie ČR

Štítky nehoda, alkohol, řidič, policie, sloup, okres Cheb, Citroën, Odrava

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Silně opilá řidička narazila na Chebsku do značky a sloupu  |  Krimi  |  Karlovarská Drbna - zprávy z Karlových Varů a Karlovarského kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.