Počasí dnes5 °C, zítra7 °C
Pátek 19. dubna 2024  |  Svátek má Rostislav
Bez reklam

Žárlivý a opilý muž řádil v bytě bývalé přítelkyně, nožem zranil dva lidi

Dvaadvacetiletý muž v malé obci na Karlovarsku přišel v notně podroušeném stavu do bytu své bývalé přítelkyně a napadl její mladší kamarádku. Nožem ji bodl do nohy, pak zranil i dalšího muže, který se ho snažil zpacifikovat. Nyní mu hrozí až desetiletý pobyt za mřížemi.

Po desáté hodině večer zamířil muž k bydlišti jeho expartnerky s tím, že si chtěl vyříkat jejich přechozí spory. Na místě se nacházela i její devatenáctiletá kamarádka, které začal okamžitě nadávat.

„Jeho agrese však měla vyvrcholit až ve fyzické napadení. S nožem, který držel v ruce, měl ženu zasáhnout do nohy a poté i napadnout muže, který se mu snažil zabránit v dalším napadání. Po chvíli se třiadvacetiletému muži podařilo útočníka povalit na zem a držet jej tak do příjezdu policejní hlídky. Při této potyčce jej měl pořezat na horní končetině,“ popisuje policejní mluvčí Eva Valtová.

Na místě muže zadrželi a následně převezli do policejní cely. Oba zraněné přepravila záchranka k ošetření do nemocnice. Útočníkovi teď hrozí až deset let za mřížemi.

Obdobný případ řešili i kriminalisté ze Sokolovska, kde dvaapadesátiletý útočník přišel do bytu k o devětadvacet let mladšímu muži. Na místě se krátce dohadovali kvůli penězům, pak starší z dvojice zaútočil.

„Udeřit ho měl do oblasti hlavy. Následně měl obviněný ze své mikiny vytáhnout nůž, tím ho ohrožovat a zároveň mu přitom vyhrožovat zabitím. Po chvíli měl třiadvacetiletý muž do obviněného strčit a ten měl upadnout. Poté měl obviněný sebrat ze země nůž, který mu upadl, a z místa okamžitě odejít,“ shrnul policejní mluvčí Jakub Kopřiva.

Netrvalo ani dvacet minut a už měl agresor na rukou policejní želízka. Nyní mu také hrozí až desetiletý pobyt ve vězení.

Ohodnoť článek

Autoři | Foto Pixabay.com

Štítky policie, napadení, útok, Sokolov, Karlovy Vary, Karlovarský kraj

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Žárlivý a opilý muž řádil v bytě bývalé přítelkyně, nožem zranil dva lidi  |  Krimi  |  Karlovarská Drbna - zprávy z Karlových Varů a Karlovarského kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.