Počasí dnes6 °C, zítra6 °C
Sobota 20. dubna 2024  |  Svátek má Marcela
Bez reklam

Žárlivý manžel své ženě vyhrožoval i ji několikrát napadl

Čtyřicetiletý muž ze Sokolova se svou ženou už nežije, to mu však nezabránilo v tom, aby ji psal urážlivé emaily. Dokonce se uchýlil k výhružkám násilí. Jak se ukázalo, nezůstal jen u korespondence a přišel za ženou až do bytu, kde se ji brutálně napadl.

Policisté ze Sokolova se zabývají případem žárlivého muže, který opakovaně obtěžoval svou o šest let mladší manželku. V průběhu několika měsíců ji bombardoval výhružnými emaily, kde ji nadával a vyhrožoval. Poté přešel k činům.

„Obviněné měl ze žárlivosti vniknout do bytu čtyřiatřicetileté ženy. Mělo dojít ke slovní rozepři a po chvíli měl obviněný muž odejít. Ženě, která ho šla vyprodovit z domu, měl po cestě začít vyhrožovat a škrtit jí. Jeho agresivní jednání měli ukončit přítomní obyvatelé panelového domu, kteří ho následně z domu vyvedli,“ popsal policejní mluvčí Jakub Kopřiva.

Ani po tomto incidentu nedal muž pokoj a manželce nadále volal. Žena se už tentokrát rozhodla jednat a vše oznámila na policii. Muži, který si už vyslechl obvinění, hrozí až tříletý trest. V minulosti byl totiž za výtržnosti už odsouzen.

Ohodnoť článek

Autoři | Foto Pixabay.com

Štítky krimi, násilí, napadení, Sokolovsko, policie, vyhrožování, obtěžování, Sokolov

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Žárlivý manžel své ženě vyhrožoval i ji několikrát napadl  |  Krimi  |  Karlovarská Drbna - zprávy z Karlových Varů a Karlovarského kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.