Počasí dnes7 °C, zítra12 °C
Čtvrtek 25. dubna 2024  |  Svátek má Marek
Bez reklam

Neuvěřitelný případ hyenismu, seniora v bezvědomí okradl zloděj

Naprosto nepochopitelně si počínal muž z Chebska, který na chodníku uviděl bezvládně ležícího sedmašedesátiletého seniora. Zatímco drtivá většina lidí by zavolala záchranku, on mu začal šacovat kapsy. Když z dálky uviděl, že se k němu blíží policejní hlídka, dal se na útěk.

Dvaačtyřicetiletý muž si mě podle policie všimnout seniora nedaleko obchodního komplexu v Chebu. „K muži, který byl v bezvědomí, měl přistoupit a začít ho prohledávat. Následně mu měl z kapsy odcizit otevřenou krabičku cigaret. Když si muž všiml, že se k němu blíží policejní hlídka, tak se měl dát okamžitě na útěk. Daleko ovšem neutekl, protože o několik ulic dále byl policisty zadržen,“ popisuje případ policejní mluvčí Jakub Kopřiva.

Pro policisty se jedná o známou firmu. Zloděj byl dokonce už v minulosti za krádeže odsouzen. Nyní mu hrozí až osmiletý trest.

Tento případ není jediným, který v posledních dnech policisty na Chebsku zaměstnal. Tím dalším byl osmačtyřicetiletý cizinec, který měl z ničeho nic přistoupit k o sedm let mladšímu muži.

„Po chvíli ho měl fyzicky napadnout několika ranami pěstí. Po agresivním útoku měl cizinec z místa utéct. Tímto svým jednáním měl jednačtyřicetiletému muži způsobit těžká mnohočetná zranění, která si vyžádala ošetření a hospitalizaci v nemocnici,“ dodal mluvčí.

V případě prokázání viny hrozí cizinci trest odnětí svobody až na osm let.

Ohodnoť článek

Autoři | Foto PČR

Štítky krimi, policie, Cheb, senior, krádež, napadení, police, okres Cheb

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Neuvěřitelný případ hyenismu, seniora v bezvědomí okradl zloděj  |  Krimi  |  Karlovarská Drbna - zprávy z Karlových Varů a Karlovarského kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.