Počasí dnes7 °C, zítra12 °C
Čtvrtek 25. dubna 2024  |  Svátek má Marek
Bez reklam

Zloděj na ulici okradl nic netušící seniorku a ještě si s ní popovídal

Devětašedesátiletá žena procházela podchodem u vlakového nádraží v Sokolově, na rameni se jí přitom pohupovala kabelka. Tu ale seniorka zapomněla zavřít a nechtěně tak na sebe upoutala pozornost zloděje. Ten se s ní navíc ještě prohodil pár slov, až poté žena zjistila, že ji chybí peněženka se všemi doklady a hotovostí.

Osmačtyřicetiletý muž si vyhlédl seniorku na vlakovém nádraží. Akorát ve chvíli, kdy ji z tašky sebral peněženku se žena otočila. To muže nechalo chladným, a ještě se ženy otázal, v kolik jede nejbližší vlak. Poté z místa odešel. Pro policisty nebylo pátrání nikterak složité, neboť je lapka už známou firmou. V minulosti byl už odsouzen, nyní mu hrozí trest na dva až osm let.

„V souvislosti s tímto případem bychom chtěli upozornit, aby lidé pachatelům krádeže neusnadňovali. Dokáží totiž Vaše cenné věci odcizit v krátké chvíli i přesto, že je máte ve své blízkosti. Velkým rizikem je mít v takové tašce položenou peněženku navrchu. Dále je vhodné mít uložené peníze a doklady odděleně,“ doplnila policejní mluvčí Eva Valtová.

Hodnocení článku je 100 %. Ohodnoť článek i Ty!

Foto Pixabay.com

Štítky krádež, krimi, Sokolov, policie, senior, prevence, peněženka

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Zloděj na ulici okradl nic netušící seniorku a ještě si s ní popovídal  |  Krimi  |  Karlovarská Drbna - zprávy z Karlových Varů a Karlovarského kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.